Haberler

Banu Alkan, Canlı Yayında Burcu Esmersoy'a Ateş Püskürdü: Haddini Bil!

Güncelleme:

Yeşilçam'ın efsane ismi Banu Alkan, konuk olduğu canlı yayında Burcu Esmersoy'dan kendi özel hayatına kadar dikkat çeken açıklamalarıyla dikkat çekti.

Kısa süre içerisinde yeni bir şarkı çıkarma hazırlığı içerisinde bulunan Banu Alkan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu oldu. Canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Alkan, sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı ve Bülent Ersoy ile Safiye Soyman'ın da içinde bulunduğu projesiyle ilgili olarak şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK, SEN KİMSİN"

Program çekimleri için gittiği Hindistan'da geçirdiği hastalıklardan bahseden Alkan, o dönem sorun yaşadığı Burcu Esmersoy'a şu sözlerle ateş püskürdü: "Herkes haddini bilecek, bizim gibi isimlerle bir arada olsun, yıldızın orada parladı. Üstün olmak otorite olmak istiyordu. Bana üstünlük tasladı ve ben de ona 'Sen kimsin' dedim. Burcu Esmersoy bana "Seni sosyal medyadan takip etmem" dedi. Ardından Türkiye'ye döndükten sonra konuk olduğu bir kanalda absürt şeyler söyledi. Sen kimsin, Banu Alkan kim! Herkes haddini bilecek"

Banu Alkan, Canlı Yayında Burcu Esmersoy'a Ateş Püskürdü: Haddini Bil!

"YALIMIN MAZOTUNU ALAMADIĞIM GÜN OLDU"

Sunucuların ekonomik zorluk yaşadınız mı?' sorusuna cevap veren Alkan, "Herkes gibi ben de ekonomik olarak zorlandım. Yalımın mazotunu alamadığım gün oldu." dedi.

Banu Alkan, özel jet ile Paris'e gittiğini dönemlerini anlattı: "80'li yıllarda saçımı boyatmak için yurtdışına giderdim. Bütün gazeteler günlerce bunu yazardı...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy Safiye Soyman Banu Alkan Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Adınızı YazınGRFGRGRF:

OYUM BURCUDAN YANA GENÇ DİNAMİK İYİ ALIR

17
3
yanıtYanıtla
bedran:

hepiniz aynısınız

12
1
yanıtYanıtla
adsız:

burcu esmersoy ona buna sataşarak ünlü oldu.

9
2
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

BURÇ KARIŞMA ABLAM SEN ONLARIN AKLINA UYMA

9
0
yanıtYanıtla
SEN:

burcu gülmekten ölmüştür kesin

7
2
yanıtYanıtla
Nereni nereni:

Banu senin ağzını burnunu....

7
2
yanıtYanıtla
Salih:

Banu Cum burcu genç daha sen ise artık ununu eleyip elegini duvara asmissin yani burcu sana göre değil sen kendi yasitin la ilgili konuş bilmem anlatabildimmi

7
2
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

BANU YAŞLI AMA 10 TANE BURCUYU YATAKTA ELER HABERİNİZ OLSUN

yanıt1
yanıt1
:

Banu alkan gerçekten de sen kimsin ya

5
2
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

O ZAMAN YURT DIŞINA GİDERMİSSİN ŞİMDİDE KATLANACAKSIN YAŞLANINCADA PARA DİLENİYORSUNUZ

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title