Haberler

Balon balığı kız çocuğunun parmağını kopardı

Güncelleme:

Mersin'in Anamur ilçesinde denize giren 8 yaşındaki E.B.D. balon balığının saldırısı sonucu sol el yüzük parmağının yarısını kaybetti.

Süveyş Kanalı'ndan Akdeniz'e gelen balon balığının ilk saldırısı Anamur'da gerçekleşti. Kaledran köyünün plajında yüzen 8 yaşındaki çocuğun bir parmağı, benekli balon balığının ısırmasıyla koptu.

Balon balığı kız çocuğunun parmağını kopardı

ELİ KANLAR İÇERİSİNDE KALDI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde oturan Bahadır D. (38) ve ailesi, Ağustos ayında yaz tatili için gittikleri memleketleri Mersin Anamur ilçesinde talihsiz bir olay yaşadı. Anamur Kaledran Plajında Bahadır ve kızı E.B.D. denize girdi. Bu sırada E.B.D'nin çığlık sesleri ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Eli kanlar içerisinde kalan küçük kızı baba denizden çıkardı.

Balon balığı kız çocuğunun parmağını kopardı

PARMAĞININ YARISINI KOPARDI

E.B.D. ambulansla Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavinin ardından Antalya Devlet Hastanesine kaldırılan E.B.D.'nin sol el yüzük parmağının yarısının koptuğu belirlendi. Yapılan operasyonlar sonucunda tedavisi tamamlanan çocuk taburcu edildi.

Balon balığı kız çocuğunun parmağını kopardı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mersin Anamur Haberler

500

Yorumlar (10)

angaralı:

çok geçmiş olsun dünya tatlısı allah beterinden korusun.

41
0
yanıtYanıtla
SOSYALISTO:

GECMIS OLSUN GUZEL PRENSES INSALLAH BAHTIN VE SANSIN ACIK OLUR INSALLAH

39
0
yanıtYanıtla
46:

Gecmıs olsun çok üzüldüm

37
0
yanıtYanıtla
ADA:

tövbe tövbe ne çirkin bir yaratıkmış

5
21
yanıtYanıtla
KONUŞMA:

İnsandan daha çirkin bir yaratık varmı, hep biz onlara zarar veriyoruz. . . . . . . . .

yanıt12
yanıt3
BRO:

Buna şükür. Ama yetkililer böyle bir tehlikenin neden kontrollerini ve araştırmalarını yapmıyorlar? Neden önlemler alınmadı?

8
4
yanıtYanıtla
Devlet Bahmii:

Denize giren, riskini alır. Amerika''da kimse köpek balığı, denizanası, zehirli balon balığına yetkililer niçin önlem almıyor, demiyor. Yetkililerden mucizeler beklemek, her bku yetkililerin çözmesini beklemek bizim memleketin hastalığı.

yanıt14
yanıt3
ÖZKAN ÖZCAN:

canım benim allah şifa versin.

10
0
yanıtYanıtla
tırcı cemil:

buna da şükür çok geçmiş olsun

9
0
yanıtYanıtla
Nasreddin Akşehir:

Gelişmiş devletlerin yol açtığı iklim değişikliğinin sonuçlarına biz katlanıyoruz. Daha önce Akdeniz''de görülmeyen bir sürü tropik balık, turizmi ve ekonomiyi etkilemeye başlayacak.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title