Haberler

İstanbul'da Yine Aynı Korku! Balat'ta 4 Katlı Bina Çöktü

Güncelleme:

İstanbul Balat'ta 4 katlı eski bir binada çökme meydana geldi. Çökme sonucunda can kaybı yaşanmazken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde 4 katlı eski bir binada çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Çöken binanın boş olduğu öğrenildi. Çökme esnasında yoldan geçen kimsenin olmadığı belirtildi. Yetkililer vatandaşlardan arabalarını sokaklar dar olduğu için çekmelerini istedi.

Balat Mahallesi Çorbacı Çeşmesi Sokak'ta 3 katlı binanın çökmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Boş olduğu belirtilen binanın yola doğru çökmesi sonucu park halindeki bir araçta hasar oluştu. Ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: CAN KAYBI VE YARALI YOK

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Fatih ilçesi, Balat Mahallesi Çorbacı Çeşmesi Sokak'ta bulunan, daha önceden çevresi tedbir amaçlı kapatılan 3 katlı ahşap, metruk bina çökmüştür. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal ettiler. İlk gelen bilgilere göre can kaybı ve yaralı yoktur." denildi.

KARTAL'DA DA BİNA ÇÖKMÜŞTÜ

İstanbul, Kartal'da Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi sonucu 21 kişinin hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında binanın projesini oluşturan Suzan Çayır, inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve yapı ruhsat sürveyanı Arzu Keleş Boran gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden 2'si tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Apartmanın çökmesine ilişkin davada hakim karşısına çıkan 4 kişiden 2'si tutuklamıştı.

İşte olay yerinden ilk görüntüler;

Son Dakika! Balat'ta 4 Katlı Bina ÇöktüEvin Çökmeden Önceki Hali

Son Dakika! Balat'ta 4 Katlı Bina Çöktü

Son Dakika! Balat'ta 4 Katlı Bina Çöktü

Son Dakika! Balat'ta 4 Katlı Bina Çöktü

Son Dakika! Balat'ta 4 Katlı Bina Çöktü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İtfaiye DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

URFALI:

Bu bina çökmelerinden şüphelenmeye başladım !

17
3
yanıtYanıtla
MODE:

TABİ TARİHİ ESER DİYE YIKIM İZNİ VERMEYİN SONRA YA TİNERCİ MEKANI OLUR YADA BÖYLE BEKLENMEDİK OLAYLAR MEYDANA GELİR

16
3
yanıtYanıtla
Zeki:

nasıl bir ülkede yaşıyoruz? şansına bir yaşam.

9
7
yanıtYanıtla
Balatlı:

Bu binanın 10 yıl önceki halini biliyorum zaten ayakta zor duruyordu tamamen çürümüş haldeydi yıkılmayı bekliyordu ve yıkıldı

11
3
yanıtYanıtla
Ne diye oy istiyorsunuz:

Bu güne kadar İstanbul için hiç bir şey yapmayanlar tanzim satış açarak oy beklemeleri biraz gülünç olmuyor mu.

7
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

deprem olsa bittik

13
0
yanıtYanıtla
bozkurt:

dünyanın en çürük vilayeti ist

11
1
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

BU EV VEYA BINA HER NE ISE CÖKMEDI KARTALDAKI CÖKMEYI FIRSAT BILENLER BU BINAYI CÖKERTTI. . HANI HAZIR ERDOGAN BURDAYKE BIZIDE GÖRSÜN FELSFESI. HER AN DAHA COK BINALR CÖKEBILIR. . Yakinda görü$mek üzere:-)

yanıt2
yanıt5
Adınızı Yazın:

ÇÖKEN ÇÖKENE ARTIK İSTANBUL ÇÖKME ALANI

8
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

31 mart yaklaşıyor inşallah ülkeyi iyi yönetemeyen bu iktidarın çatırdayıp yıkıldığını görme şerefine nail ve mazhar oluruz.

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title