Haberler

Yol verme tartışması kavgayla bitti, kaçmaya çalışan sürücü, aracı kadının üzerine sürdü

Güncelleme:

Bahçelievler'de iki otomobil sürücüsü yol verme yüzünden kavga etti. Olay yerinden kaçmaya çalışan bir sürücü, kucağında bebeği olan kadının üzerine aracı sürerek korku dolu anlar yaşattı.

Bahçelievler'de iki otomobil sürücüsü yol verme yüzünden kavga etti. Kavgaya karışan sürücü olay yerinden kaçmaya çalışırken kucağında bebeği olan kadının ve vatandaşların üzerine otomobilini sürdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

YOL VERME TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bahçelievler Mahmutbey Caddesi'nde meydana gelen olayda. İddiaya göre, henüz isimleri öğrenilemeyen iki kişi, yol verme sebebiyle sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar kavga etti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kavga sırasında taraflardan biri, diğerinin yanağını ısırdı.

ARACI, KUCAĞINDA BEBEĞİ OLAN KADININ ÜZERİNE SÜRDÜ

Kavga ettiği kişinin yanağını ısıran sürücü, olay yerinden kaçmak için otomobiline bindi. Bu sırada yanağından yaralanan kişinin eşi olduğu öğrenilen kadın, kucağında bebeğiyle otomobilin önünde durdu. Sürücü otomobilini, kucağında bebeği olan kadının ve vatandaşların üzerine sürdü. Duruma sinirlenen vatandaşlar kaçmaya çalışan kişinin arabasına vurarak camlarını kırdı. Kaçan sürücünün daha sonra polisle tekrar olay yerine geldiği iddia edildi.

O ANLAR KAMERADA

Sürücünün, kucağında bebeği olan kadının ve diğer vatandaşların üzerine otomobili sürmesi ve sonrasında hızla uzaklaşıp gitmesi olay yerindeki vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"8-10 KİŞİNİN ÜZERİNE SÜRÜP KAÇTI"

Olayı gören Baran Yıldırım, "Burada bir araç geldi araba durdu. Aşağıya indi diğer araba da arkasındaydı diğer şoföre saldırdı. Şoföre saldırmasıyla diğer arabanın içindeki arkadaş yanağını ısırdı kopardı. Burada insanlar toplandı. Birbirlerine saldırdılar. Arabanın içinde iki kadın vardı çocuğuyla beraber. Kadınlardan biri aracın önüne geçti. O da arabayı onların üzerine doğru sürdü kaçtı gitti. Polisle beraber geri döndü buraya geldi. Daha sonra da olay yerinden uzaklaştılar. 8-10 kişinin üzerine sürdü o arada bir linç girişimi oldu. Arabanın camı patladı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bahçelievler kavga 3. Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (11)

Alayina gider:

20 kisi adama saldirin linc etmeye kalkin sonra olacagi budur

21
8
yanıtYanıtla
dqwe:

niye 20 kişi o adama dalıyor orayıda düşünmek lazım hemen sazan gibi atlamayıın

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

az bile yapmış

8
6
yanıtYanıtla
Kerem Göktürk:

Adam dursa inse linç edeceksiniz kaçsa maganda oluyor kucağındaki bebeği dusunmeyip aracın önünde siper olanda hiç suç yok yani saçma sapan insanlar var gerçekten.

4
2
yanıtYanıtla
bruksel:

kulturumuz boyle

1
3
yanıtYanıtla
dr psikolog psikiyatrist:

o bebekle arabanın önüne atlayan o kadına, kendini koruyamayacak çocuğa zarar vermekten en ağır ceza verilmeli.

4
0
yanıtYanıtla
zeyneppp:

kucağına almış bebeği arabanın önüne duruyor sonra adam üzerine sürdü oluyor. olur mu öyle şey . suç kadında bebeğini tehlikeye atmakla yargılanmalı.

0
0
yanıtYanıtla
bana bunu:

Bana bunu yapacaklar hepsinin üzerinden geçerim. Canını düşünmüyorsa kendi sorunu

0
0
yanıtYanıtla
sadqw:

git bir kliniğe yat psikolojik sıkıntıların nüksetmiş

yanıt0
yanıt0
teyze:

teyze sen hangi akla bebeginle aracin onune atliyorsun? kadin yargilanmali! bebegini de ssk`ya verin!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title