Haberler

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı

Güncelleme:

Katıldığı moda programıyla adını duyuran Bahar Candan, dün Instagram hesabından omuzlarında gerçek olduğu iddia edilen kürkle fotoğraf paylaştı. Candan'ın fotoğrafına kısa sürede binlerce 'katil' yorumları geldi.

Birkaç sene önce katıldığı moda programıyla adını duyuran sonralarda da ilginç kıyafet ve fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen Bahar Candan, tepki çeken bir paylaşımla gündeme geldi. Kürk kullanımına tepkiler büyüdüğü son günlerde gerçek olduğu iddia edilen bir kürk giyen Candan, tepkilerin odağı oldu.

KÜRKLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Yaptığı photoshoplarla sıkça gündeme gelen Bahar Candan, dün sosyal medya hesabından gerçek tilki olduğu iddia edilen kürkle fotoğraflarını paylaştı. Şort ve iç çamaşırı ile poz veren Candan'a kısa sürede binlerce yorum yağdı.

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Önceki gün kürkçüye giderek alışveriş yapan Candan, bu anları sosyal medya hesabından "Çeşme'ye gitmeden kürkçüme gelir kürkümü alırım. Ablam görmesin. İhtişamlı kalmak" notuyla paylaştı. Candan'ın tepki çeken kürk paylaşımlarına 'katil' yorumları yapıldı.

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı

İşte Candan'ın olay yaratan fotoğraflarına gelen tepkiler:

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı

Bahar Candan'ın gerçek kürk olduğu söylenen paylaşımlarına tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Bahar Candan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (68)

ASLI:

AYNI TEPKİYİ BİR AY SONRAKİ ARAP BAYRAMINADA GÖSTERMENİZİ UMUT EDİYORUM. HİÇBİR TANRI BİZDEN CAN ALMAMIZI İSTEMEZ. HAYVANLARIN ETİ VE DERİSİ İÇİN ÖLDÜRÜLMESİNE HAYIR DİYORUM. EĞER FKİRLERE YARDIM ETMEK İSTİYORSANIZ PARA VERİN AMA MASUM HAYVANLARI RAHAT BIRAKIN.

13
307
yanıtYanıtla
aa:

Arap bayramı dediğin bayram da kesilen etler olmayanların sofrasına et girsin diye emredilen bayram. Seningibi ahmakların zevkine kurban gitmeleri için kesilmiyor, yada derilerinden sırtlara kürk yapılmıyor. Dualar ile kesiliyor olmayanlara pay ediliyor. Sen midenle millete gösteriş yapamazsın ama sırtına aldığın kürkü takmak için zevkine yok yere bir hayvanı öldürüyorsun aciz kadın.

yanıt7
yanıt3
GERÇEK:

ASLI SENİN ASLINI VAR YA MAL ET YEME O ZAMAN DÜNYADA YAŞAYAN BÜTÜN TOPLUMLAR ET VE BUNA BENZER ÜRÜNLERLE BESLENMİŞ ALLAH BAZI CANLILARI İNSANLARIN HİZMETİNE SUNMUŞ VE HALA SUNUYOR ETİNİN HİÇ BİR İŞE YARAMADIĞI BİR CANLIYLA DİĞER HELAL GIDALARLA KARIŞTIRMA BU LAFI EDEBİLDİĞİNE GÖRE DİN KONUSUNA GİRMİYORUM BİLE

yanıt6
yanıt3
Dusun:

Degerli hanimefendi musluman olmayabilirsin. Yaradan tektir. Birden fazla olan tanrilar tanri degildir. İnsanlari en ustun ve serefli kildigi icin tum mahlukati hizmetine sunmustur. Kurallari hem kitaplarinda hemde tum peygamberleri araciligi ile o zamanlara gore uygulattirarak iletmistir. Simdi ahiret ,hesap yoksa islamiyeti yasayanlarin zarari olmaz. Eger hesap varsa senin halin ne olur. Bir yilda kasaplara kesilen hayvan sayisi kurban bayraminda kesilen hayvan sayisinin kac kati oldugunu kurumlardan ogrenince inanclara saygisizligini anlayacaksin. İnat atestir.

yanıt10
yanıt2
ASLI:

ET DEĞİL MEYVE SEBZE YİYİN DAHA SAĞLIKLI FAKİRLERE YARDIM ETMEK İSTİYORSANIZ PARA VERİN AMA MASUM HAYVANLARI RAHAT BIRAKIN. ŞAHSEN HİÇBİR ŞEKİLDE GERÇEK DERİ YADA KÜRK KULLANMAM SİZDE ÖYLE YAPIN HAYVANLARI SEVELİM KORUYALIM HAYVANLARIN ETLERİ VE DERİLERİ İÇİN ÖLDÜRÜLMESİ NE HAYIR DİYORUM.

yanıt4
yanıt47
ASLI:

EĞER AHİRET HESAB GÜNÜ GERÇEKSE O GÜN KURBAN DİYE KESTİĞİNİZ HAYVANLAR SİZDEN HESAB SORACAK SİZDEN ŞİKAYETCİ OLACAKLAR O ZAMAN NASIL CEVAB VERECEKSENİZ????????? YANLIŞDAN DÖNÜN İHTİYACI OLANLARA PARA VERİN HAYVAN KATLİAMI YAPMAYIN.

yanıt0
yanıt69
Büşra:

Göksel babamız ismin kutsal kılınsın, Göklerde olduğu gibi yerde de senin sözün geçerli olsun, bize gündelik rızkımızı ver, bize ve canlılara karşı günah işleyenlerden intikam aldığımız gibi sen de onlardan intikamımızı al, ayartılmamıza izin verme, Efendi Şiva, Kali ve Ganesha adına amen vel hamdu lillahi rabbel alemiyn.

2
22
yanıtYanıtla
ASABİ:

KİMSE KÖFTELERİ, SUCUKLARI, SALAMLARI, SOSİSLERİ, KAVURMALARI, KEBAPLARI, KOKOREÇLERİ YİYENLERE TEPKİ GÖSTERMİYOR BİN KİŞİDEN BELKİ BİRİ KÜRK GİYMİŞ TEPKİ GÖSTERİYORLAR. MADEM KÜRK GİYENLERE TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ ET YİYENLEREDE TEPKİ GÖSTERİN NETİCEDE ONLARDA HAYVANATLARDAN ELDE EDİLMİŞ ÜRÜN. BU İNSANLARI ANLAYAMIYORUM.

10
11
yanıtYanıtla
EGELİ:

SEN TAM BİR AHMAKSIN O DOĞANIN KANUNUNDA VAR VE HELAL KILINMIŞ SEN HİÇ SUCUK YAPILDIĞI İÇİN NESLİ TÜKENEN SIĞIR CİNSİ GÖRDÜN MÜ DUYDUN MU ALLAH C. C O DENGEYİ AYRI YARATMIŞ BURADA İSE TELEF EDİLEN BİR HAYVAN DOĞADA OLMASI GEREKEN BİR HAYVANDAN BAHSEDİLİYOR

yanıt3
yanıt2
..........:

Genelde eti yenilen hayvanın derisi bağırsakları İşkembe kullanılır insan yararına. Kürk eti yenilmeyen hayvandan elde edilir genellikle. Hatta astragan doğmamıs hayvandan elde edilir. Kürk sahtesi de üretildiği günümüzde o kadar da elzem değildir. Ama et yemek kadın ve çocukların beslenmesi sağlıklı ve zeki bir nesil için gereklidir.

yanıt0
yanıt1
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title