Haberler

Babasının boğazını keserek öldürdüğünü polisi arayarak itiraf etti

Güncelleme:

Erzincan'da 66 yaşındaki babasını öldürdüğünü emniyeti arayarak itiraf eden 32 yaşındaki şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Erzincan'da babasıM.A'yı (66) öldürdüğünü emniyeti arayarak itiraf eden şüpheliS.A (32),gözaltına alındı. Şüphelinin ruhsal problemleri nedeniyle tedavi gördüğü tespit edilirken, maktul Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden 32 yaşındaki S.A, 66 yaşındaki babası M.A'yı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli S.A, cinayetin ardından 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak babasını bıçakla öldürdüğünü itiraf ederek teslim olmak istediğini belirtti.

RUHSAL PROBLEMLERİ VAR

Olay yerine gelen Erzincan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı cinayet bürosu ekipleri, şüpheli S.A'yı gözaltına aldı.

Ruh hastalıklarından dolayı tedavi gördüğü öğrenilen S.A, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

OTOPSİ YAPILACAK

Cumhuriyet savcısının ve olay inceleme ekiplerinin evde yaptığı çalışma sonrası M.A'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Erzincan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

asa:

ellerine saglık kardesim.. darısı benim başıma inşlh.. baba olunca kendini allah yerine koyanlara ibret olsun

0
11
yanıtYanıtla
Gökhan:

Ülkeye bak neler oluyor bu insanlara.

4
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Aralarında ne gibi problemleri vardıki bilemeyiz. ?ama ne kadar olursa olsun. bir baba senelerdir bakıp büyüttüğü evladı tarafından öldürülmeyi hak etmediğini düşünüyorum. çocuklar ve aileleriyle şiddete başvurmadan keşke konuşarak veya susarak anlaşa bilseler bu gibi olaylar yaşanmaz . çok yazık. . .

4
0
yanıtYanıtla
VEKALETNAME:

ALLAH Senin gibi evladı kahretsin ıslah etsin , e be vicdansız cani ben babamı 12 yıl önce kalp krizinden kaybettim yıllarca acıdan şoktan kendime gelemedim şimdi babam sağ olsada sırtımda taşısam bu kadarmı cani oldu bu insanlar lanet olsun senin gibi evlada kimi bulamaz erken kaybeder kimide acımasızca kıyar Allah cezanı versin

2
1
yanıtYanıtla
bilip bilmeden boş yapmayın:

hastaymış adam niye öyle diyorsun, akıl hastalığı da diğer hastalıklar kadar belki daha da ciddi bir hastalık. olayın içeriğini bilmeden neden yorum yapiyorsun saçma sapan

yanıt0
yanıt1
Yorumsuz:

Tövbe tövbe allahim sen yardim ett ya ne günlere kaldik ya

2
0
yanıtYanıtla
ROVASATA DURSUN:

COK HAYIRLI EVLATMIS DARISI BASINIZA. LAIKCIKLER

1
1
yanıtYanıtla
Hizreti Ebdulah:

Çocuk hastayken baba niçin oğlu provake ediyor ? böyle sorunlarda akilli insan kaçabilirse kaçmak en iyi yöntem. Bir kaç saniyelik öfke felaketle bitiyor.

1
1
yanıtYanıtla
:

boşsun boş

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title