Haberler

Babası tarafından yakılarak öldürülen genç kızın son sözleri yürek burktu

Güncelleme:

Babasının yaktığı Selda Yellibulut'a müdahale eden hemşire ve hasta bakıcı konuştu. Genç kızın son sözleri, "Çok ağrım var, pişmanım. İyileşir miyim ölür müyüm?" oldu.

İzmir Kemalpaşa'da yaşayan Sedat Yellibulut, boşanmak isteyen eşi Tülay Yellibulut ile tartışıp, evini ve kendisini benzin döküp yakmak istedi. Bu sırada kızı Selda Yellibulut'un (22) yanarak ölmesine neden oldu. Baba Sedat Yellibulut'un 36 yıla kadar hapisle yargılandığı davada iki hastane çalışanı tanık olarak dinlendi.

9 GÜN YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Yeni Asır'ın haberine göre, Hemşire B.B. hastanede 9 gün yaşam savaşı veren Selda'nın ölmeden önce, tartışma sırasında eline benzini alıp kendisinin üzerine döktüğünü, 'Hadi beni yak' dediğini ve babasının da çakmağı çaktığını söyledi.

Hemşire B.B, genç kızın sürekli "Ben yaptıklarımdan çok pişmanım. İyileşir miyim, ölür müyüm abla, çok ağrılarım var' diyordu" dedi. Genç kızın ağır yanıklarından dolayı fazla soru sorup yormak istemediğini vurgulayan hemşire B.B, "2-3 saat sonra da babası geldi. Önlerine perde çektik, birbirlerini görmediler. Babası sürekli kızını sordu, 'Durumu nasıl iyi mi?' dedi.

"BABAM KÖTÜ BİRİSİ"

Selda'nın karşı yatağa babasının getirildiğinden haberi vardı ancak herhangi bir tepkisi olmadı, çünkü sesi de kısılmaya başlamıştı. Sonra da makineye bağlandı, bir süre sonra vefat etti" diye konuştu. Aynı bölümde temizlik görevlisi C.K. da konuşma sırasında orada olduğunu söyleyerek, "Selda, 'Babam çok kötü birisi, bize çok eziyet ediyor' dedi" şeklinde ifade verdi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Kemalpaşa İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

sev yeterki:

izmirden böyle yobaz gerici nasıl hortladı hayret???!!!ama kesin izmirin yerlisi değildir inşallah. dışardan gelenlerdir. çünkü izmir halkı çağdaş, ileri görüşlü sevgi dolu bir vatandaş.

31
130
yanıtYanıtla
Selin:

Senin zihniyetinede sanada.Izmir sapiklik kol gezdigi šehir. Yazim bu kita allah rahmet eylesin

yanıt53
yanıt75
kaan:

İzmir''in yerlisi ne demek. İzmir''in yerlisi sevgi havarileri mi yani. suç, kötülük, günah, hata insanoğlunun yaşadığı her yerde olabilir. İzmir Cennet ehlinin yaşadığı bir yurt mu saçma saçma ötüyorsun. . .

yanıt30
yanıt6
Caner:

Izmirmi. Cagdaslik mi. Allaalla. Hani su bilimsel makalelerin yazildigi, uzay ussumuzun kuruldugu, bilimsel olsun saglik labaratuarlarinin merkezi izmirden mi bahsediyorsun yoksa yarisi alkolik izmirdenmi anlamadim

yanıt27
yanıt4
üzülen biri:

her gün okuyorum bu haberleri, her gün o kadar üzülüyorum ki istemsizce ağlıyorum ama dinmiyor. haykırmak istiyorum. nasıl insanlar olduk biz. . . çok acı çooookk. . . . keşke insanlarımız bu kadar cahil olmasa. Keşke eğitim seviyeleri yerlerde olmasa. Kim getirecek bu genç ruhları geri. . . :(((

87
0
yanıtYanıtla
asdf:

Valla ben artık iyice korkak oldum. Karşı taraf hatalı bile olsa kusura bakma birader deyip gerekirse ben özür diliyorum. Manyağın nereden çıkacağı belli olmuyor. Bu adamla yol verme kavgasına girdiğini düşünsene. . . Kendi kızını yakan sana, bana neler yapmaz?

65
0
yanıtYanıtla
HAYAL:

KESİNLİKLE KARDEŞİM AĞZINA SAĞLIK

yanıt21
yanıt0
b.akk:

kesinlikle çok doğru söyledin. bir akıl hastayla nerde karşılaşacağın hiç belli olmaz. belki trafikte belki hastanede belki markette. En iyisi haklıda olsan ordan hemen uzaklaşmak

yanıt22
yanıt0
Erol Mehmet YIldız:

Eğer birazcık adamsan yarım bıraktığın işi tamamlar kendini yakarsın.

49
2
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Allah´in kirosu. . Allah´ta seni yaksin!! tövbe tövbe, ne demek insan yakmak hele ki kendi kanin caninsa. . bu piskopatlar nasil insan icinde gezerler anlamiyorum. .

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title