Haberler

14 Yaşında Baba Katili Olan Çocuğun Savunması: Niyetim Öldürmek Değildi

Güncelleme:

Antalya'da babasını tabancayla başından vurup öldüren 14 yaşındaki çocuk, mahkemedeki savunmasında "Dedeme ait silah temizlerken ateş aldı. Amacım öldürmek değildi" dedi.

Aantalya'da, babası Murat U.'yu (41) tabancayla başından vurup öldüren H.U. (14), dedesine ait silahı temizlerken yanlışlıkla ateş aldığını, niyetinin öldürmek olmadığını söyledi.

ANNESİ SİLAH SESİNE KOŞTU

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3840 Sokak'ta 2 katlı binanın üst katındaki dairede oturan Aysun- Murat U. çiftinin iki çocuğundan 8'inci sınıf öğrencisi H.U., geçen 5 Ekim günü sabah saatlerinde salonda kanepede uyuyan babası Murat U.'yu tabancayla başından vurduktan sonra kaçtı. Silah sesine uyanan anne Aysun U., eşini kanlar içinde görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Murat U.'nun öldüğünü belirledi.

NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

Cinayet Büro ekiplerinin ifadesine başvurduğu Aysun U., eşinin oğlu H.U. tarafından vurulduğunu söyledi. Polis, H.U.'yu kısa süre sonra olay yerinin yakınındaki bir sokakta yakaladı. H.U., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Antalya Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan H.U., oldukça tedirgin göründü.

"ANNEMİ VE KARDEŞİMİ DÖVÜYORDU"

Mahkeme başkanına, "Benim niyetim babamı öldürmek değildi" diyen H.U. olay anını şöyle anlattı: "Babam bize zulmediyordu. Bir seferinde annemin boğazını sıkmıştı. Kardeşimi de dövüyordu. Olaydan bir gün önce dedemin silahını almıştım. Tuvalet ihtiyacımı karşılamak için kalktığımda aklıma silahı temizlemek geldi. Balkona da silahı temizlemek için çıktım. Silahı öylesine ileriye doğru uzattım. Tam geri çekerken de ateş aldı. Niyetim öldürmek değildi" dedi. H.U. emniyetteki ifadesini ise o anki psikolojiyle verdiğini, doğru olmadığını öne sürdü. Duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

en az 3 çocuk:

Çocuğuma trt dizilerini izletiyorum müslüman olmayanlara özellikle gavurlara aşşağılık gözüyle bakan kindar bir çocuk yetiştiriyorum

19
20
yanıtYanıtla
sdf sdf:

bak diğer haberdede 14 m liraya bekaretini satan kız var oda diğer kanallardaki ahlaksız dizileri izliyormuş ne olacak şimdi

yanıt5
yanıt0
AdınızıYazın:

cocugunuda al git

yanıt5
yanıt3
Trt:

ULAN NASIL BECERİYORSUNUZ ORDAN ORAYA ZIBLAMAYI HAYRET YOKSA TRT MÜSLÜMAN OLDUDA HABERİMİZMİ YOK

yanıt4
yanıt1
Gaddar61:

Gavurlar aşağılıktır

yanıt4
yanıt1
Hacı dayı:

bas gaza dayı israil de çocuklar önce türkler nasıl öldürülür onu öğreniyorlar,,, Dikkat edesin araplar değil TÜRK ler nasıl öldürülür.... Dayı bas gaza sorun yok...

yanıt1
yanıt3
En az 3 Çocuk:

Çocuğuma gavurların medeniyetini teknolojisini kullan ama onlarla dost olma onlar aşağılıktır diyorum. Takiyeci olmayı iki yüzlü olmayı öğretiyorum.

yanıt1
yanıt0
en az 3 çocuk:

Çocuğuma avrupaya huzur aramaya gittiğinde huzursuz gibi görünüp acımızdan geberiyoruz dedirtip , Türkiyede refah ve huzur patlaması var dedirtmeyi öğretiyorum.

yanıt1
yanıt0
Gurbetci:

14 yasindaki bir cocuk nasil oluyorda evde silah bulup kullanabiliyor? Millet cocuk degil sankim gangster yetistiriyor.

26
2
yanıtYanıtla
Gündem-Bugün:

Çocuk babayı örnek almış. Eksik olan beyaz gömlek, siyah yelek, sakal ve güneş gözlüğü.

yanıt15
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title