Haberler

Konya'da Bir Mahallede Yarım Saat Arayla Beyaz Minibüsten Ateş Açıldı: 2 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Konya'da bir mahallenin iki farklı sokağında, yarım saat arayla beyaz bir minibüsten açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Polis her yerde esrarengiz minibüsü arıyor.

Konya'da aynı mahallede, farklı sokaklarda yarım saat arayla beyaz renkli minibüsten tabancayla ateş açılması sonucu sokakta yürüyen 2 kişi yaralandı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.Merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Munis Sokak'ta, bugün saat 00.30 sıralarında kaldırımda yürüyen Tamer Özkan'a (19), yanına yaklaşan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen beyaz renkli bir minibüsten tabancayla ateş açıldı. Kalçasına isabet eden kurşunla yaralanan Özkan, çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Bu olaydan yaklaşık yarım saat sonra, aynı mahallede birkaç sokak ilerideki Dikiciler Sokak'ta bu kez, telefonla konuşarak kaldırımda yürüyen Oktay Toraman'a (33) aynı minibüsten ateş açıldı. Bacağından yaralanan Toraman da ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

POLİS ESRARENGİZ MİNİBÜSÜ ARIYOR

Polis olay yerlerinde yaptığı incelemede, 6 boş mermi kovanı buldu. Polis, yarım saat arayla 2 kişiyi yaralayan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

adanus:

ülke manyak dolu

18
0
yanıtYanıtla
KIYTIRIK UZMAN:

DARBECİ ZİHNİYETİN UZANTILARI. İSTESELERDİ ÖLDÜRÜRLERDİ. BELLİ Kİ BELDEN AŞAĞIYA NİŞAN ALIP RASTGELE ATEŞ AÇMIŞLAR. BU DEVLET DE HALA DARBE İSTEYENLER VAR. BU ZİHNİYET MAALESEF Kİ MAALESEF DARBECİ ZİHNİYETTİR. . !!!

8
7
yanıtYanıtla
adalet bize kalmis:

gülenler niye gülmüs??? harbiden ruh hastasi dolu memleket. bos gezmicen abi bu kendini mafya zannedenlerde biri her an sizede bulasabilir. silahiniz belnizde olsun kimseye bulasmayin ama size bulasanida affetmeyin!! ben kimseye buslasmam kavga asla cikarmam ama biri bana haksiz yere bulasirsa affetmem arkadas!! bunlar ancak bu dilden anliyorlar!!

10
1
yanıtYanıtla
misafir:

polisne güne duruyor, niye aninda imha etmedi bu kepazeleri

7
3
yanıtYanıtla
aaaaa:

her tarafta mobese nasil yakalanmiyorlar . . .

10
0
yanıtYanıtla
POLAT:

delikanlımısınız karısınız lan siz gelinde bana sıkın

5
5
yanıtYanıtla
egge:

çekilin beyler küçük enişte geldi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt9
yanıt2
Mebrure:

Amerikada elinde bıçak olan birini polis hemen vurdu. Turkiyede böyle birşey yapamıyor polisler.

6
2
yanıtYanıtla
belgin doruk:

laik duzenle kafayi yemis battalgazi 16 yil oncesine kadar boylemiydi bi dusun istersen seriat gelse nolur insanlar simarmis dizilerinde buyuk bi payi var herseyi laik duzene baglama suanki duzene bagla anti laik duzene

4
3
yanıtYanıtla
Tirci bilo:

TURKIYEDE POLIS SE VURDESEN SIRADAN VURUR BIZIMKILER ARTIS HARAC VERMEYENI VURUR TARTISTIGINI VURUR ABD DEKI POLISLER CEZAYI YAZAR OYLE CENE YAPMAZ ISINI YAPAR KIMOLURSA OLSUN AYRIM RENK UMRUNDA DEYIL ONLARIN EMRE UYMAYANI INDIRIR BIZIMKILER MUABBET SILAHINI BILE KILIFINDAN ZOR CIKARTIYORLAR

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title