Haberler

Eşini zincirle boğarak öldüren adamdan kan donduran sözler: 5-6 dakika kadar sıktım, yorulunca bıraktım

Güncelleme:

Aydın'da eşini bıçakladıktan sonra zincirle boğarak öldüren sanık Ercan Öztürk, savunmasında kan donduran ifadeler kullandı. Vahşeti soğukkanlılıkla anlatan katil koca, "Boğuşma esnasında dükkanda kilo ile sattığımız zinciri eşimin boğazına doladım. 5-6 dakika kadar sıktım. Yorulunca bıraktım." dedi.

Aydın'da eşini bıçakla yaraladıktan sonra zincirle boğarak öldüren sanık Ercan Öztürk, vahşeti soğukkanlılıkla anlattı. "Kasten öldürme" suçundan yargılanan tutuklu sanık Öztürk, duruşmada yaptığı savunmada pişman olduğunu ifade ederek, "Boğuşma esnasında dükkanda kilo ile sattığımız zinciri eşimin boğazına doladım. 5-6 dakika kadar sıktım. Yorulunca bıraktım." dedi.

"5,6 DAKİKA KADAR SIKTIM, YORULUNCA BIRAKTIM"

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık Öztürk, taraf avukatları ve maktul Zeynep Öztürk'ün yakınları katıldı.

Duruşmada savunma yapan sanık Öztürk, olay anına kadar eşiyle boşanma aşamasında olduğunu ve daha önce de birkaç kez tartıştıklarını söyledi.

Olay günü eşinin, iş yerine geldiğini aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"(Ne işin var burada?) diye sorduğumda çocuğu görmeye geldiğini söyledi. Ben de 'Çocuğu görmek istiyorsan burada değil okulda görebilirsin.' dedim. Daha sonra tartışmaya başladık. Sesimiz dışarıya çıkmasın diye de dükkanın kepenklerini indirdim. Eşime, M.Y. ile yaptığı yazışmaları sordum. Beni 'Adam olsaydın da başkasına baktırmasaydın.' diye itti. Eşimi korkutmak için elime bıçağı aldım. Daha sonra elimi ısırdı ve bırakmadı. Boğuşma esnasında dükkanda kilo ile sattığımız zinciri eşimin boğazına doladım. 5-6 dakika kadar sıktım. Yorulunca bıraktım. Öldüğünü bilmiyordum, bayıldı sanmıştım. Eşimi çok seviyorum. Çok pişmanım."

Eşini zincirle boğarak öldüren adamdan kan donduran sözler: 5-6 dakika kadar sıktım, yorulunca bıraktım

"KIZIMI 10 YIL BOYUNCA BANA GÖSTERMEDİ"

Tanık olarak dinlenen maktulün babası Ahmet Adlı ise sanığın, kızını 10 yıl boyunca kendisine göstermediğini ve kızına kötü davrandığını ileri sürdü.

Sanığın oğlu ise annesinin, evliliği kurtarmak için çaba harcamadığını, babasına ve kendisine kötü davrandığını iddia etti.

Tanık olarak dinlenilen M.Y, müteahhit olduğunu, maktulü mahallede bulunan park kafede birkaç kez gördüğünü, parkın karşısında yaptığı binada daire satışları için numarasının olduğunu, Öztürk'ün bu numarayı arayıp daireleri sattığı takdirde komisyon alıp alamayacağını sorduğunu, ikisi arasında sadece daire satışı üzerinden konuşmalar yaşandığını öne sürdü.

TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDECEK

Duruşma savcısı, tanık olarak dinlenilmesi gereken E.A'nın adresinde bulunamamasından dolayı hakkında zorla getirilme kararı verilmesini ve sanığın tutukluluk halinin devamını talep etti.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, tanık ifadesinin alınması için duruşmayı 9 Aralık'a erteledi.

ADLİYE ÖNÜNDE EYLEM YAPILDI

Öte yandan adliye önünde toplanan bir grup kadın, "Kadına şiddete son" ve "Kadına şiddete hayır" yazılı dövizlerle bir süre eylem yaptı.

Zeybek Mahallesi 2. Sanayi Sitesi'nde, cıvata dükkanı bulunan Ercan Öztürk, 23 Mart'ta, boşanma aşamasında olduğu eşi Zeynep Öztürk'ü iş yerinde bıçakla yaraladıktan sonra zincirle boğarak öldürmüş, daha sonra polise teslim olmuştu.

Eşini zincirle boğarak öldüren adamdan kan donduran sözler: 5-6 dakika kadar sıktım, yorulunca bıraktım

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Afşinli:

Eğer doğruysa adamı ağır tahrik etmiş hem aldatıyor hemde adamı aşağılıyor dilinizi tutun bazan yıllardır eşiniz bile olsa her yönüyle tanımlayabilirsiniz siz okkalı bir posta koyduğunuzu zannederken felakete zemin hazırlayabilirsiniz her erkek her sözü her zaman her ortamda kaldıramayabilir

36
13
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Kadın olmak çok zormuş. . bir evlilik yapıp yuva kuruyorsun. ama geçen zamandaki gibi gelecek zamanda hiç bir şey istediğin gibi olmuyor. . kadına şiddet hayır. . . .

29
14
yanıtYanıtla
Vatandas:

Durduk yere birisi baska birini, heleki esini birakin oldurmeyi, incitmez bile...Ama maalesef son senelerde kadinlarin muthis ozguvenleri tavan yapiyor, ates bocekleri gibiler..Fakat nedense hep kadinlarin son ugradigi siddet anlari konusuluyor, kimse cesaret edip de son anlarinin onceki evrelerini sorgulayamiyor.

18
10
yanıtYanıtla
Halide:

Siz kendinizi neden sorgulamiyorsunuz ayrıca kanitin varsa konuş iftira atmak ne kadar kolay belki adam az ceza almak için karisina iftira ediyor ne biliyorsun senin kızın böyle öldürülmüş olsa aynı konusmayi yapabilirmisin ne zaman adam olacaksiniz merak ediyorum

yanıt0
yanıt0
CENGİZHAN:

M.Y İLE YAZIŞMAYI SORMUŞ ADAM OLSAYDİN BAKTRMAZDIN DEMİŞ ŞİMDİ BURDA NE DESEK OLMAYACAK BİR İNSANİN KADININ ÖLDÜRÜLMESİ TABİKİ OLMAMALI. AMA BAŞKA BİR İNSANİN ADAMIN DA ÜSTÜNE ÜSTÜNE BÖYLEDE GİDİLMEZ Kİ

23
4
yanıtYanıtla
Kaan:

Dalın gitsin namus davası

7
19
yanıtYanıtla
Ogün:

Kara cahil , bi bitemediniz

yanıt15
yanıt7
Kimmi:

Seni pis kadın terbiyesizlik bu ya bunlar nasıl laflarmış böyle hiç utanma yokmu sende zaten görüntü utanmadığını gösteriyo

7
11
yanıtYanıtla
suat Deniz:

Bu 5 10 sene sonra kader mahkumumu olacak? idamlık olması gerekirken kader mahkumu oluyorlar. . . İdam idam getirilsinki ülke huzur bulsun. . .

12
3
yanıtYanıtla
Yusuf:

Adalet kadınlara pozitif ayrımcılık yapıp erkekleri sadece bir cinsel organ muamelesi yaptığı sürece bu cinayetler bitmez! Adalet denilen işlemeyen şey bu ülkede sadece kadını haklı görüyor! Erkek her türlü suçlu! Kadın çocuk göstermeyince, erkeğe kafasına esip uzaklaştırma aldırtınca, tahrik edip her türlü kışkırtınca bişey olmuyor değilmi!

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title