Haberler

Cani Koca, İş Yeri Tapusu Yüzünden Tartıştığı Eşini Zincirle Boğarak Öldürdü

Güncelleme:

Aydın'da Ercan Ö. iş yerinin tapusu için tartıştığı boşanma aşamasındaki eşini zincirle boğarak öldürdü. Kendi elinde de bıçak yarası olduğu öğrenilen Öztürk, polisi arayarak eşini öldürdüğünü söyledi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, boşanma aşamasında oldukları öğrenilen 1 çocuk babası Ercan Ö. (49), iddiaya göre iş yerinin tapusu için tartıştığı eşi Zeynep Ö.'yü (45) zincirle boğarak öldürdü. Daha sonra sağlık ekiplerini arayan Ercan Ö., yardım istedi.

İŞ YERİNİ BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNDEN GERİ İSTEDİ

Olay, saat 18.00 sıralarında Efeler Mahallesi 2. Sanayi Sitesi'nde cıvata satılan iş yerinde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Zeynep Ö., Ercan Ö.'nün cıvata satılan iş yerine geldi. Ercan Ö., iddiaya göre iş yerini boşanma aşamasına gelmeden önce eşi Zeynep Ö.'nün üzerine yaptı. Ancak boşanma aşamasına gelindiği için iş yerini eşinden geri istedi.

ZİNCİRLE EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Zeynep Ö.'den olumsuz yanıt vermesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle iddiaya göre ikili birbirine bıçakla saldırdı. İki tarafta ellerinden yaralanırken, Ercan Ö., eline aldığı zinciri Zeynep Ö.'nün boğazına dolayarak sıktı. Zincirden kurtulamayan Zeynep Ö., yere yığıldı.

OLAYDA KULLANILAN BIÇAKLARA VE ZİNCİRE EL KONULDU

Olayın ardından Ercan Ö., sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Ekipler polise bilgi vererek olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Zeynep Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ercan Ö., gözaltına alınırken, olayda kullanılan 2 bıçak ve zincire de el konuldu. Zeynep Ö.'nün cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan öztürk Aydın Haberler

500

Yorumlar (13)

Erol Mehmet YIldız:

Açgözlülüğün sonu.

13
0
yanıtYanıtla
Biber:

Biberin kilosu kac kaç loo

9
3
yanıtYanıtla
ZIRTOYAAAA:

ZIRTO SENİN AKILIN O KADAR EDER ZATEN. . . YOBAZ. . . MAN KAFALI

yanıt0
yanıt0
Ezel:

Karım diye güvenip adam malını vermiş sora geri ister tabikide karında olsa insanlar hayal kırıklığıdır karında olsa kimseye güvenmiyceksin koynuna aldıgın araya para girince bole olur ve koynundakı yılan seni ısırmaya kalkar bole zıncırı alır boğarsın onada Canilik derler adamın yaptığını tasvip etmiyorum ama kimse durduk yere katil olmaz.

3
3
yanıtYanıtla
Sarac:

Seçimden sonra siz Türkiye’yi görün dolar on lira , o yaptığın köprüler ne oldu bak araç az geçti diye 1,7milyar para ödeyeceksin şirkete ve bu paralar bizim garibanların vergisinden gider , siz hala alkışlayın bunları

4
2
yanıtYanıtla
Sarac:

Helal olsun abi

0
4
yanıtYanıtla
sas:

kadılar evliliğii para kapısı olarak görmeye başladı tavsiyem boşanacaksan senın olmayan şeyleri istemeyin herkez son nokta da yaşıyor

4
0
yanıtYanıtla
Abu muhamed:

Şeriat kanunları olsaydı bu cinayet olmazdı, bende karıma değerli birşey hediye edersem mesela pahalı cep telefonu, şöyle şart koşuyorum, benimle evli olduğunu müddetçe bu senin, bosanmak istersen iade edeceksin, yani erkek bosamak isterse kadindan hiçbir alamaz, ama kadin boşanma talep ederse takıları hediyeleri geri iade eder, en adili bu

0
2
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

ZEYNEP Ö YANLIŞ YAPMIŞSIN CEZAN HAKKIN BELKİ ÖLÜM ÖLDÜRÜLMEK DEĞİLDİ AMA KEŞKE ADAMIN DÜKKANINA GİTMESEYDİN KEŞKE KONUŞARAK İNSAN GİBİ ANLAŞABİLSEYDİNİZ

0
0
yanıtYanıtla
Ccc:

Adalete biraksaymislar olayi. Tartismaya gerek yok ki... Insan maddiyat icin o kadar kavga etmez. Bence kocasinin cani oldurmek istemis. Baska bir aciklamasi yok. Akli mantigi yerinde olsa kocada mahkemeye birakirdi. Tek sorun tapu degildir. Baska problemler vardir. Insan bir tapu icin insanmi oldurur?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title