Haberler

Doktor, birlikte yaşadığı kadın meslektaşını vurdu

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da bir tıp merkezi sahibi doktor, birlikte yaşadığı ve aynı yerde görev yaptığı kadın meslektaşını silahla vurarak ağır yaraladı.

Avcılar'da erkek bir doktor, beraber yaşadığı yabancı uyruklu kadın doktoru silahla vurarak ağır yaraladı. Yaralanarak hastaneye kaldırılan kadın doktorun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştiren doktor ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, gece 01.00 sıralarında Avcılar İlçesi Yeşilkent Mahallesi 497. Sokak üzerinde bulunan bir tıp merkezi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 4 yıldır beraber yaşadıkları öğrenilen Celal T. İsimli doktor, yanında çalışan yabancı uyruklu olan A.K. ismindeki kadın doktor ile tartışmaya başladı.

Doktor, birlikte yaşadığı kadın meslektaşını vurdu

3 YAŞINDA ÇOCUKLARI VAR

Aynı zamanda 3 yaşında da bir çocuğun olduğu öğrenildi. Tartışma kısa üzerinde fiziksel tartışmaya dönüştü. Celal T. İsmindeki doktor yanında bulundurduğu silahı ile kadını kurşun yağmuruna tuttu. Silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği kadın yere yığıldı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını alarak hastaneye kaldırdı.

Olayı gerçekleştirilen Celal T. ise daha sonra devriye atan polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan doktor, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Avcılar Haberler

500

Yorumlar (21)

beşir:

bir şey olmaz cumhurbaşkanımız onu da affeder bütün katilleri affediyor nasılsa inanılmaz gerçekten. kasten adam öldürmeden ceza alan adamı sağlık sorunu var diye affediyor gazetecileri kanser oldukları halde içeride tutuyor. yolun sonunda ışık yok karanlık var

20
11
yanıtYanıtla
Cevap:

Benimde hoşuma gitmedi affetmesi ama affedilenler büyük ihtimalle son evre kanserdir. Zaten çok az ömrü kaldığı için affetmiştir.

yanıt4
yanıt1
mericey:

Artık doktorlar da kafayı yedi!!!

26
2
yanıtYanıtla
c.v.:

bir doktorum ve bu yoruma katılıyorum.

yanıt11
yanıt1
Fevzi:

Modern hayatta nikahsız birlikteliğe arkadaşlık, dostluk derler. . Ama eğer nikah olsaydı yobaz, geri kafalı olurlardı.

23
4
yanıtYanıtla
Hilvanli:

Bir doktor olarak utaniyorum ama nedir turkiye de insanlari bu kadar agresiv yapan? Bunu piskologlar arastirmasi gerekir.

18
3
yanıtYanıtla
oben:

cahil Dr can kurtarmakla yemin etmiş ama can alıyor yazık

16
1
yanıtYanıtla
doktortuncay:

Asıl görevi hayat kurtarmak olan doktorlar da bunu yapıyorsa halk ne yapsın.

14
2
yanıtYanıtla
Erkin:

Yabanci Uyruklu Kadin!!!!!!!Arkadaslar bakin, Turk gencleri gece-gunduz internet uzerinden veya baska yollarla bir yabanci uyruklu kadina ulasip evlenme pesinde, bunu yapmayin, sadece size bir ornek, bende evlilik yaptim ve cevremde yuzlerce arkadasim yabanci ile evlilik yaptilar mutlu olan sayisi yuzde 10 degil!!!!Ne yaparsaniz yapin kultur tutmuyor, maya tutmuyor!!!olan arada sadece cocuklara oluyor. Bize yol gosteren olamadi simdi bin turlu cezasini cekiyorum, sadece uyari benimki. . .

16
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Doktor''a bak, izaya gel!!! Adam beyin yerine silah taşıyanlardan. . . Polat Alemdar''ın doktorlarından olsa gerek!

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title