Haberler

9 yaşındaki Eylül'ü okul bahçesinde servis aracıyla ezen sürücü tutuklandı

Güncelleme:

Avcılar'da 9 yaşındaki minik öğrenci Eylül'ü okul bahçesinde servis aracıyla ezerek ölümüne sebep olan sürücü, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Avcılar'da okul bahçesinde 9 yaşındaki Eylül Mirzaoğlu'nu servis aracıyla ezerek ölümüne sebep olan sürücüsü Hüseyin Y. sabah saatlerinde Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadenin ardından "Kasten öldürme" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Hüseyin Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MİNİK ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Avcılar'da Mehmetçik İlkokulu bahçesinde 9 yaşında kız öğrenciyi altına alarak ölümüne sebep olan, servis aracının şoförüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Şoförün bir çocuğunun küçük yaşta hastalıktan vefat ettiği ve aracını alalı da bir hafta olmadığı öğrenildi.

9 yaşındaki öğrenciyi servis aracıyla ezen sürücü tutuklandı

"BİR ŞEYİN ÜZERİNDEN GEÇTİĞİMİ HİSSETTİM"

Emniyette işlemleri süren servis şoförü Hüseyin Y.'nin polis ekiplerine verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde bir şirkette şoförlük yaptığını söyleyen H.Y., "Şirketin anlaşmalı olduğu Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Mehmetçik İlkokulunda eğitim öğretim yılını başlangıcından itibaren şoförlük yapmaktayım. Kullanmakta olduğum aracımla her zamanki gibi saat 12.30 sıralarında okulun bahçesine giriş yaptım. Araçta bulunan öğrencileri okulun bahçesine bırakacaktım. Servis için ayrılan bölüme geri geri manevra yapmam gerekiyordu. Aracımla sağa doğru manevra aldım. Birinci viteste rölantide giderken bir anda aracın arka kısmında hosteslik yapan Serap Gümüşalan'ın 'çocuk çocuk' diye bağırdığını duydum. O esnada da aracın bir şeyin üzerinden geçtiğini hissettim. Hemen frene bastım ve aracımı durdurup istop ettim. Çevrede bulunan veliler aracın bulunduğu yere doğru koştu. Bende şoka girdim, orada çalışan birisi beni dükkanın içerisine oturttu. Olaydan sonra polis ekipleri beni merkeze getirdi. Ben her zamanki gibi manevra yaparak aracımla geri geri alanıma girmek istedim" dedi.

9 yaşındaki öğrenciyi servis aracıyla ezen sürücü tutuklandı

NE OLMUŞTU?

Avcılar Mehmetçik İlkokulunun bahçesinde 9 yaşındaki Eylül Mirzaoğlu, Hüseyin Y. idaresindeki servis aracının altında kalarak ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan minik Eylül, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından servis şoförü Hüseyin Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürülmüştü. Olayın sonrasında servis şoförüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Servis şoförü Hüseyin Y.'nin 20 yıl önce bir çocuğunun hastalıktan hayatını kaybettiği ve aracını bir hafta önce aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Haberler

500

Yorumlar (20)

Hakan ŞAHİNER:

Allah rahmet eylesin kör müsün şöför inşallah en ağır şekilde ceza alırsın.

4
24
yanıtYanıtla
derbeder61:

kaza kardeş kaza allah kimseye göstermesin

yanıt9
yanıt0
brokoli:

görmemiş işte andaval mısın nesin? allah rahmet eylesin de geç

yanıt8
yanıt1
ÇERKES:

Kardeş adam kader mahkumu oldu kasıt yok.Senin de başına gelebilir fazla büyük konuşma

yanıt6
yanıt0
cocuklar ölmesin:

cocukar ölmesin

16
0
yanıtYanıtla
ultra aslan:

ALLAH ŞÖFORÜDE YARDİM EYLESİN SİMDİ KİMSE İSTEYEREK BİRİNİ HELEDE BİR COCUGU EZMEK İSTEMEZ COK ZOR DURUM

11
1
yanıtYanıtla
DÜNYA GELİP GEÇİCİDİR:

ALLAH RAHMET EYLESİN BU KÜÇÜK YAŞTA VEFAT EDEN KARDEŞİMİZE.

8
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Canim benim. . melek çocuk. çoçukların aktif olduklarını şöförler unutmasın. dikkat edilmesi lazım. . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

taksirle öldürmeden ceza verirler kasten ne alaka

3
1
yanıtYanıtla
evet:

soruşturmayı kasten diye yaparlar sonra kasten olmadığı ortaya çıkar. . . ama her ihtimale karşı bunu da araştırırlar. . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title