Haberler

Atik Yöneticileri, Tüzken'i Ziyaret Etti

Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) Yönetim Kurulu As Başkanı Adnan Selekler, Genel Sekreter Süleyman Can Uryan, Sekreter Üye Orhan Yılmaz, Muasip Üye Sabri Sungur, Üye Cemalettin Şahin, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’i ziyaret etti.

Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) Yönetim Kurulu As Başkanı Adnan Selekler, Genel Sekreter Süleyman Can Uryan, Sekreter Üye Orhan Yılmaz, Muasip Üye Sabri Sungur, Üye Cemalettin Şahin, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'i ziyaret etti.

Tenis İhtisas ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu As Başkanı Adnan Selekler, kulüp faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri içinde yaptıkları çalışmalar hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'e bilgi verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarkan Tüzken Orhan Yılmaz Süleyman Can Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title