Haberler

Polisin Şüphelenerek Durduğu Yolcunun Midesinden Piyasa Değeri 200 Bin Lira Olan Uyuşturucu Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda şüphe üzerine durdurulan Nijerya uyruklu yolcunun midesinden piyasa değeri 200 bin lira olan kapsüllü halde bir kilogram kokain ele geçirildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda şüphe üzerine durdurulan Nijerya uyruklu yolcunun midesinden piyasa değeri 200 bin lira olduğu değerlendirilen, 82 adet kapsüle konulmuş bir kilogram kokain ele geçirildi.Nijerya uyruklu R.E.tutuklanarak, cezaevine konuldu.

NARKOTİK POLİSİ, ŞÜPHELİ NİJERYALI YOLCUYU DURDURDU

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 Mart tarihinde Atatürk Havalimanı'nda Brezilya'nın Sao Paulo şehrinden Atatürk Havalimanı'na gelen Nijerya Uyruklu yolcu R.E.'yi (22) uyuşturucu madde yuttuğundan şüphelenerek durdurdu.

PİYASA DEĞERİ 200 BİN LİRA OLAN KOKAİN YUTMUŞ

Yapılan incelemenin ardından R.E.'nin hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan incelemede şüphelinin piyasa değeri 200 bin lira olan daralı ağırlığı 1 kilogram gelen 82 adet kapsül (Kokain) uyuşturucu maddeyi yuttuğu tespit edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Uyuşturucu madde R.E.'nin vücudundan çıkarılarak, polise teslim edildi. Nijerya uyruklu R.E. 08 Mart'ta sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nijerya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

ak oğlan:

kokain içmek mekruhtur, alkol ve domuz eti daha zararlı

7
26
yanıtYanıtla
Önemli:

Sen şimdi Allah’ın dîni hakkında yanlış fetvâ verdin. Bunun bir hesâbı var. Fetvânı sil ve tövbe et

yanıt7
yanıt4
esrarkeş müslüman:

ben 5 vakit namaz kılan tam müslüman birisi olarak eroin ve esrar kullanıyorum. . . bırakmak istedim ama olmuyor, allah beni affetsin. . . ama hiç domuz eti yemedim.

yanıt4
yanıt9
MÜFTÜ DEDE:

Ne demek mekruh külli haramdir.

yanıt2
yanıt0
Soğan Kuyrugunda Bayılan Dürbünlü:

dünyada en tehlikeli varlık insandır.

24
1
yanıtYanıtla
TANJU TAN:

Ne kadar meraklısınız milletin kazıklanmasina.

yanıt1
yanıt1
tanzim kuyruğunda doğuran koyun seçmen:

kahraman türk polisini tebrik eder başarılar dilerim

16
1
yanıtYanıtla
Ne hale geldik...:

durmak yok yola devam doldurun bakalım ecnebileri. . .

7
6
yanıtYanıtla
Caaaanım ülkem:

Seçim yaklaşıyor ve yine idam vaadi yine meydanda.

7
5
yanıtYanıtla
Suriyeli mülteci cenneti istanbul:

Milletin parasını çarçur eden zihniyet Yeşilköy Atatürk havaalanının neyini beğenmediğini de tahmin etmek zor değil şimdi dağ başına gidip gelince kıymetini anlarsınız.Neymiş burası millet parkı olacakmış keşke tanzim satış yeri yapsaydı nız

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title