Haberler

Ataşehir'de otomobille kaza yapan 14 yaşındaki çocuk bacağından oldu

Güncelleme:

Ataşehir'de meydana gelen trafik kazasında, aracı kullanan 14 yaşındaki çocuğun bacağı koptu. Kaza yerine gelen çocuğun ailesi, sinir krizi geçirdi.

Ataşehir'de 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil, önce bariyerlere daha sonra köprü ayağına çarptı. Kazada, araç içerisinde sıkışan çocuğun bacağı koptu.

Alınan bilgiye göre D100 Karayolu'nda Kadıköy istikametine doğru seyir halindeki Efe Ü. (14) idaresindeki 34 DG 6309 plakalı otomobil, çocuğun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce bariyerlere daha sonra Tuzcuoğlu Köprüsü'nün ayağına çarparak durabildi.

Ataşehir'de otomobille kaza yapan 14 yaşındaki çocuk bacağından oldu

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BACAĞI KOPTU

Kazayı gören yolun karşısında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı. Bacağının koptuğu öğrenilen Efe Ü., 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ataşehir'de otomobille kaza yapan 14 yaşındaki çocuk bacağından oldu

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza yerine gelen ailesi, sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle yolda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Ataşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

Yerisen:

Camilerde müezzinler ezan okumasaydı, imamlar namaz kıldırmasaydı, maaşları ödenmeseydi depremler ve bu tür kazalar daha çok olacaktı, onların sayesinde şükretmek zorunda olduğunuzu öğreniyorsunuz onların sayesinde devletin alıp verdiği faizlerin haram olmadığını helal olduğunu anlıyorsunuz, bu sayede depremsiz, kazasız belasız şükür dolu günler hepinizi bekliyor olacak

15
93
yanıtYanıtla
arkeolog:

Ne alaka.

yanıt4
yanıt2
adasd:

ne kadar cahil bir insansın eminim ortaokul veya lise mezunusun konuşmanın cahilliğine bak yazık ya

yanıt16
yanıt14
kamboçyalı:

doğru diyorsun . Yersen ;)

yanıt14
yanıt2
GS:

NE SAÇMALIYORSUN SEN MAL

yanıt15
yanıt3
fatin:

zeka özürlü

yanıt5
yanıt1
.........:

Bence sen ölme, ölürse cenaze namazını kim kildıracak. Müslüman bir ülkedeyim, camiye gitsem gitmesemde o ezanı duymak istiyorum. Çocuğumu yazdan yaza Kuran ogrenmeye göndersemde o hocalar olacak. Oldugumdede selamı okuyacak cenaze namazıma sen gelmesinde o hocalar kildıracak. Faiz haramdır, ben kredi çekip ev aldıysamda haramdır, hocada aldıysa haramdır. Günahı benim boynuma. . . . Hocaların maaşını pek kıskaniyorsun devlet memuru olamadın herhalde.

yanıt0
yanıt0
14 Yaş:

Bacağının kopmuş olmasına üzüldüm ama 14 yaşındaki çocuğun trafikte ne işi var.

54
1
yanıtYanıtla
adamın biri:

14 yaşında ehliyetsiz trafikte ne işi var bacağının kopmasına üzüldüm lakin bu arkadaş çoluğu çocuğu olan bir ailenin aracına çarpıp birçok kişiyi canından da edebilirdi sorumluluk ailesinde 14 yaşındaki çocuk arabayla dışarda geziyor anası babası nerde ?

45
1
yanıtYanıtla
daha neler:

öncelikle gecmiş olsun 14 yaşındaki bir cocugun trafige cıkması sıkandal bence ailesi önce kendilerini yargılasın bence o arabayı cocuga verdiler bacagı kopmuş tek sorumlu aile

35
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title