Haberler

Aslı Enver'den "Özcan Deniz'in evliliğini bitirdi" iddialarına yanıt: Çok ayıp!

Güncelleme:

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evliliğini bitirmekle suçlanan oyuncu Aslı Enver, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Enver, "Hiçbir zaman böyle birşey olmadı ve olmayacak. Çok ayıp." sözleriyle söz konusu iddialara tepki gösterdi.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın boşanma nedeninin Aslı Enver olarak gösterilmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Deniz'in sürekli eşine Aslı Enver'i örnek göstermesi çiftin evliliğinde kriz çıkardı.

"EVLİLİĞİ ASLI ENVER BİTİRDİ" İDDİASI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın evliliğini Aslı Enver hayranlığı bitirdi. Özcan Deniz'in sürekli 'Aslı perçem kestirdi', 'Aslı bu elbiseyi giydi' gibi sözlerine maruz kalan Feyza Aktan'ın saç şeklinden kıyafetlerine kadar birçok şeyini değiştirdi. Bunların yanı sıra Murat Boz ile ayrılan Aslı Enver'e ilk mesaj atan kişi de Özcan Deniz'di. Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı Enver'e "Her zaman yanındayım" diyerek mesaj attığı ortaya çıktı.

Aslı Enver'den 'Özcan Deniz'in evliliğini bitirdi' iddialarına yanıt: Çok ayıp!

ASLI ENVER İDDİALARI YALANLADI

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evliliğini bitirmekle suçlanan oyuncu Aslı Enver, sessizliğini bozdu. Enver, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz'in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle birşey olmadı ve olmayacak. Yazdık... Çok ayıp... Ne münasebet!" ifadelerini kullandı.

Aslı Enver'den 'Özcan Deniz'in evliliğini bitirdi' iddialarına yanıt: Çok ayıp!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Özcan Deniz Feyza Aktan Aslı Enver Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Avni:

ama hadise daha güzel

19
2
yanıtYanıtla
Sefer:

Benim favorimde hadise 5 yıldız 10 numara.

12
0
yanıtYanıtla
Avni:

çok güzel bir kadın

8
2
yanıtYanıtla
Zühtü:

aslı ne olacak la

yanıt1
yanıt0
Vatandaş1907:

Arkadaşlar yaşım 40 ve 1999 da beri yerli dizi vb. genlelikle takip etmiyorum bir zamanlar, olacak o kadar ve avrupa yakası, ezel son zamanlarda seksenler, kalk gidelim gibi sadece izlenebilir bulduğum dizileri, fimleri izliyorum yerli yapımolarak . Bu magazin haberleri yapılan çoğu şahsı tanımıyorum tanımakta istemiyorum

1
3
yanıtYanıtla
.....:

Eeeee

yanıt1
yanıt0
Neva:

Daha genci daha genci diye alıyorlar ne kafaları uyusuyor, ne hayat görüşleri. Beğendiği kadının saçını da yapsa giysisini de giyse olmuyor demek ki.

2
0
yanıtYanıtla
azapay:

bu iki kadın gerçekten izlenmeyecek kadar basit proğram yapıyorlar kendileri zor koca buldular hala gözleri başkalarının mutluluklarında kendleine yakın olanalrın haberleirni vermeyen ama diğerlerinin haberleirni veren iki kadın seviye yok porğramda her türlü ifitra bunlarda sevimsiliklik bunlarda günah nedir bilmezler saygı nedir bilmezler

2
0
yanıtYanıtla
DOĞAN:

Yinemi Adana be yazık ya .

1
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Evinde''ki kadına yapılabilecek en büyük hatayı yapmış bir başka kadın ile kıyaslamış, Özcan Denizin kadınları anlamak konusunda bu kadar cahil olması çok garip . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title