Haberler

Aslı Bekiroğlu fotoğraflarını ifşa edenler için harekete geçti: Hepinize dava açtım

Güncelleme:

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, bir süredir sosyal medyada dolaşan müstehcen görüntülerini yayan ve paylaşan herkes için dava açacağını açıkladı. Bekiroğlu, "Hepimize nasıl dava açılacak diye düşünmeyin, açtım" ifadelerini kulandı.

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ile müstehcen görüntüleri ifşa oldu. Bekiroğlu'nun görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayınlandı. Aslı Bekiroğlu, sosyal medyada yayılan, kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Instagram hesabından bir açıklama yapan ünlü oyuncu, fotoğraflarını yayanlarla ilgili yasal sürecin başladığı belirtti.

"KİŞİLİK HAKLARIMA ZARAR VERENLER TESPİT EDİLDİ"

İşte Bekiroğlu'nun açıklaması:

"Hakkımda hakarette bulunan, kişilik haklarıma zarar veren, yayan, paylaşan tüm sayfalar ve kişiler tespit edilmiş ve hepsiyle ilgili yasal süreç başlamıştır.

"HEPİNİZE DAVA AÇTIM"

"Hepimize nasıl dava açılacak" diye düşünmeyin, açtım. 'Mahkemenin başka bir işi yok mu' diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç, bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım."

Aslı Bekiroğlu fotoğraflarını ifşa edenler için harekete geçti: Hepinize dava açtım

NE OLMUŞTU?

Vine'da çektiği videolarla fenomen olan, daha sonra dizilere adım atan Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan'ın müstehcen fotoğraf ve videoları sosyal medyada yayınlanmıştı. Bekiroğlu, bir süre sessizliğini koruduktan sonra fotoğraflarını ifşalayanlardan hesap soracağını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Bekiroğlu Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

aç açabildiğin kadar:

eee herşeyi açan sensin önce oranı buranı aç sonra dava aç, aç aç nereye kadar :)

24
5
yanıtYanıtla
as:

Açtıysa da kendi özeline açtı. Gidip bütün ülkeye mi açtı bu nasıl sapkın bir yorum

yanıt7
yanıt15
faruk:

geçti bolu pazarı görmeyen kalmadı dava açsan ne olacak

24
3
yanıtYanıtla
farfara:

geçti Borun pazarı doğrusu.

yanıt4
yanıt0
neyi gördün:

ben daha bişey görmedim.

yanıt2
yanıt0
Resul:

O haltı yerken, o fotoğrafları çektirirken aklın nerdeydi? Sizin gibiler yüzünden gençlerimiz namusu oyuncak sanar oldu.

22
3
yanıtYanıtla
RACO:

onla bunla pişirdiğin mercimekler ortaya çıkınca yanıp tutuştun herkes yanındaymış, yanında olanlarda senin gibi pisliktir nolacak

19
2
yanıtYanıtla
Aleeddin:

Bu hayatta bir türlü dikiş tutturamadım.İşlerim rast gitmiyor.Arayanım yok soranım yok.Aleeddin öldümü yaşıyormu kimsenin umurunda bile değil.Yeterli param olsa kimsenin olmadığı bir dağ köyünde yaşamak isterdim.Geceleri gökyüzüne bakıp yıldızları seyrederdim.Kışın ise küçük kulubemin çatısına vuran yağmur sesleriyle uyumak ne güzel olurdu.Böyle bir yaşamı düşünmek bile çok güzel.Söyleyeceklerim bu kadar.

20
0
yanıtYanıtla
Ne yani:

Senin hayalini şu an ben yaşıyorum tek sıkıntıı para yokkk

yanıt12
yanıt0
aslı bekirooooo:

kepaze bır hayatın oldugunu anlasık aslı hanım

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title