Haberler

Asker eğlencesinde yengesini öldüren adam tutuklandı

Güncelleme:

Mersin'in Tarsus ilçesinde, asker eğlencesi sırasında bir şahsın havaya açtığı ateş tavandan sekerek yengesine isabet etti. Talihsiz kadın akciğerinin delinmesi sonucu hayatını kaybederken, yengesini vuran adam tutuklandı.

Mersin'in Kelahmet mahallesindeki bir salonda askerden dönenler için düzenlenen eğlence sırasında, iddiaya göre davetlilerden Ümit G.(47), tabancayla havaya ateş açtı. Ancak tavandan seken kurşun, Ümit G.'nin amcasının eşi olan Mensure Gemici'nin (60) omuzundan girip akciğerini deldi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kadın kanlar içinde yere yığılırken, hemen sağlık ekibi istendi. Askerden dönen gencin de akrabası olan Mensure Gemici, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradan da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Mensure Gemici, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

TUTUKLANDI

Olaydan sonra gözaltına alınan Ümit G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asker eğlencesinde yengesini öldüren adam tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tarsus Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (14)

Mert:

havaya ateş etmek nasıl bir eğlence yada sevinç gösterisidir bunu hiç anlamadım.

20
0
yanıtYanıtla
mete:

Bizim kadar cahil bi toplum var mı acaba. . .

10
1
yanıtYanıtla
zen:

Havaya ates eden baska irklar da var, hatirlarsan youtube da bir video da kutlamalar sirasinda ( sanirim ingiliz askerleri idi) topluca havaya ates ederken ondeki askerin sapkasi delinip yere dusuyor. Amerikalilar olen askerlerinin arkasindan 21 el ates acar. Eglencede de uzuntude de yabanci irklarda havaya ates acabiliyor. Ama tabi havaya diye daracik salonda ates edilirse sekmeleri de dusunmek lazim. Hem bayana hem ates acana yazik olmus. Allah rahmet eylesin.

yanıt0
yanıt4
hiç yakışıyomu:

ateşli çalgılı çengili asker gecesi olmaz. yolda konvoyla magandalık yaparak asker gecesi olmaz. bizim adetlerimizde sapkın, milleti rahatsız edici eylemler olamaz. lütfen dualarla Kur''an larla uğurlayalım çocuklarımızı

8
0
yanıtYanıtla
Kağan:

Asker eğlencesi diye bir kavram attılar son 20 yılda içip içip can alanların, milleti rahatsız edenlerin, saçmalayanların haddi hesabı yok. . Eskiden asker dua ile kuran okunarak gönderilirdi şimdi ise bazı gençler her türlü sapkınlığı yapıp adına eğlence diyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
Osman:

Karada kuş , Deniz de balık , gölde ördek bırakmamış . Elinden tüfek düşmeyen birinin eğlence anlayışı da böyle olur elbette . Çevremizde ateş ederek kutlama yapanlara mutlaka dur diyelim . Düğünlerimize ve kutlamalarımıza almayıp dışlayalım ki katil olmasınlar bari .

6
0
yanıtYanıtla
KILLI SULO:

TIPE BAK TAMBIR KIRO

5
0
yanıtYanıtla
...:

Bu tür olaylar çok oluyor ve bence kanunlar yetersiz kalıyor. Cahillikte bayrağı bırakmayan bir topluma ne anlatsan boş. Senin havaya ateş etme zevkin için bir insan can vermek zorunda mı aptal.

3
0
yanıtYanıtla
Çekirdekte pahalanmış:

Çok güzel

0
3
yanıtYanıtla
gülcan:

biri öldü biri hapse sonuç : asker eğlencesi dünyada nerde görülmüş böyle sebepten insanların ölmesi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title