Haberler

Aşk Geliyorum Demez film konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez film oyuncuları kimdir? Aşk Geliyorum Demez oyuncu kadrosu!

Güncelleme:

2009 yapımı romantik komedi türü filmi Aşk geliyorum demez film Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Aşk geliyorum demez filminin başrollerini Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman ve Zeki Alasya paylaşıyor. Aşk Geliyorum Demez film konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez film oyuncuları kimdir? Aşk Geliyorum Demez oyuncu kadrosu!

24 Şubat Çarşamba akşamı Show TV ekranlarına gelecek olan Aşk Geliyorum Demez filmi saat 00.30'da yayınlanacak. Romantik komedi film türünde döneminde reyting rekorları kıran Aşk Geliyorum Demez filmi yönetmenliğini Murat Şeker yaptı. Senaryosunu ise Murat Şeker, Selami Genli üstlendi. Aşk Geliyorum Demez film konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez film oyuncuları kimdir? Aşk Geliyorum Demez oyuncu kadrosu! İşte Aşk Geliyorum Demez film konusu ve oyuncu kadrosu!

AŞK GELİYORUM DEMEZ FİLM KONUSU NEDİR?

Bir han esnafının hikâyesini anlatıyor. Ali, handaki esnaflardan birinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Gözde ise hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, hanı satın alır ve yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verince, esnaf Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ile Gözde birbirlerinden çok etkilenirler, komik ve romantik bir hikâye başlar

AŞK GELİYORUM DEMEZ FİLM OYUNCULARI VE KADROSU!

Aşk Geliyorum Demez filminin oyuncu kadrosunda, Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Ömür Arpacı, Müfit Aytekin, Yılmaz Gruda, Hakan Bilgin, Kemal İnci, Yosi Mizrahi ve Sarp Apak yer alıyor.

Aşk Geliyorum Demez film konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez film oyuncuları kimdir? Aşk Geliyorum Demez oyuncu kadrosu!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tolgahan Sayışman Bergüzar Korel Zeki Alasya Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title