Haberler

Aşık Olduğunu İtiraf Eden Didem Soydan'dan Şaşırtan Mesaj!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Didem Soydan, aşık olduğunu açıklamıştı. Soydan, daha sonra bir açıklama daha yaparak, "Yanlış alarmmış. Şükür." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Didem Soydan, aşık olduğunu açıklamıştı. Soydan,daha sonra bir açıklama daha yaparak, "Yanlış alarmmış. Şükür." ifadelerini kullandı.

"AŞIK OLDUM"

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla ve söylemleriyle gündeme gelen model Didem Soydan, aşık olduğunu açıklamıştı. Soydan, "Aşık oldum, kim beddua ettiyse belasını versin" notunu paylaşmıştı. Didem Soydan'ın kime aşık olduğu merak konusu olmuştu.

Aşık Olduğunu İtiraf Eden Didem Soydan'dan Şaşırtan Mesaj!

"ÇOK ŞÜKÜR"

Didem Soydan, çok konuşulan paylaşımının ardından bir tweet dada attı. Soydan, aşık olduğunu yazdığı mesajı alıntılayarak, "Yanlış alarmmış" yazdı ve '#şükür' etiketi ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Haberler

500

Yorumlar (13)

Chikome:

Sizin sevginiz bile tek seanslık genelev gibi. Mal mülkün firavunlaştırdığı kimseler...

7
1
yanıtYanıtla
55samsun:

ne haber ne haber. . çok merak ediyorum kaç kişiyi bu ilgilendirdi. . basit basit şeylerle gündem tutmak bu galiba. . biri bilmen nereye kadar bi yerlerini açar. . . birileri bilmem nerde kimle gezmiş onu gözümüze sokar. . vesaire vesaire hepsi sanatcı ünlü kişi adı altında. . . ün buysa ününüz batsın

6
0
yanıtYanıtla
Murat:

Dünyada en çok taklidi yapılan şey aşk ve sevgidir. Dizilerde toplumda gördüğü sahte yapmacık duygusal romantik sonu ya kavga ya ölüm yada belayla biten şeye aşk diyorlar. Toplumun çoğunun ?. 999999 yani atomun boşluğu kadar olan sayının aşk dediği şey ete kemiğe duyulan heves. Sevgi aşk tutku yalnızca Allahı seven ruhu olan samimi olan ''gerçek insan'' ların kalplerine özel indirilen ve insana muazzam haz veren duygulardır. Gerçek sevgiyi bilen insan dünya da çok çok nadirdir.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne kdar kolay Bela okuyorlr acaba bililyorlarmı . . .

5
0
yanıtYanıtla
musa:

Çünkü Musallatı çok büyük, bela, lanet okumak bela ve lanet getirir. şeytana ruhsat verir ancak bunlar anlamazlar

yanıt1
yanıt0
ARZU CISSS:

yanlış alarm aşk yok yok

1
2
yanıtYanıtla
mal avcısı:

beyin yok lan sende

yanıt1
yanıt0
Yorum:

Habermi bu şimdi

2
0
yanıtYanıtla
ddd:

Mal misin?

1
1
yanıtYanıtla
BALKAN:

Bu tipsizi evlendirin. Belki sakinleşir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title