Haberler

Arto'dan, kendisine 1 milyon liralık tazminat davası açan Çağla Şıkel'e "Kocandan al parayı yüzsüz" çıkışı

Güncelleme:

Çağla Şıkel, "Göğüslerini göstermemeyi öğret" dediği Arto'ya 1 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Arto, sosyal medya hesabından Şıkel'e yüklenerek "Kocandan al parayı yüzsüz" ifadelerini kullandı.

Manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Arto arasında sular durulmuyor. Youtube kanalında "Mini etekle nasıl oturulup kalkılır?" videosundan sonra Çağla Şıkel'in yıllar önce canlı yayında verdiği frikik kazasını hatırlatan Arto, "Sen önce 70 milyona göğüslerini göstermemeyi öğret" diyerek tartışmanın fitilini ateşlemişti. Ünlü mankenden Arto'nun hamlesine karşılık ise gecikmedi. Şıkel, kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Arto hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttıktan sonra 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

"PARAYI KOCANDAN AL"

Durumdan haberdar olan Arto, sosyal medya hesabından yine Çağla Şıkel'i hedef alan bir video çekti. Arto, "Kocandan al parayı kocandan yüzsüz. Sen ne utanmaz ne paragöz çıktın ya! Yazıklar olsun" sözleriyle ünlü mankene ateş püskürdü.

Arto'dan, kendisine 1 milyon liralık tazminat davası açan Çağla Şıkel'e 'Kocandan al parayı yüzssüz' çıkışı

NE OLMUŞTU?

Çağla Şikel, YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle mini etekle frikik vermemenin püf noktalarını paylaştı. Videoyu izleyenler arasında şarkıcı Arto da vardı. Arto, "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda göğüslerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin. Bir de bunlar bize oturup kalkma dersleri verir. Bu mankenimiz birçok defilede, vücudunu net olarak gösteren defilelerde çıkmıştır" ifadeleriyle geçmiş günlere göndermede bulunmuştu.

Arto'dan, kendisine 1 milyon liralık tazminat davası açan Çağla Şıkel'e 'Kocandan al parayı yüzssüz' çıkışı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Arto Haberler

500

Yorumlar (51)

Avni:

hadise yeşil gözlüm sana çok hayranım

24
9
yanıtYanıtla
Avniye:

merhabalar avniciğim ilgimiçok çekiyor.banada gazoz içirsene.ben avniye.

yanıt9
yanıt37
Avni:

ben sana layı loyü öğretirim.sen çocukmu korkutuyorsun.akıllı ol adam ol.

yanıt58
yanıt2
corci:

arta sen kimsin ki çağlaya laf atıyorsun. bildiklerimi konuşursam sokağa çıkacak yüzün kalmaz

7
15
yanıtYanıtla
muhasebeci:

Herkes gündem peşinde..Bende geçim derdindeyim..Sinirlenme millet anlamaz..Kimi hamudu ile goturuyor.M.G.ismi Bedavaya ihale alip bire uçyuz kazanmis..Bir tarihte nostalji kasetlerinin sponsoruydu.Muazzez E.o piyasayi bilen bilir.Adamin jeti korumalari milyarlik arabalari vs var.Bizde üc kurus emekli maasiylagecinmeye calisiyoruz..Sanat camiasinda eskilerin isleri kötü bundandir..

yanıt1
yanıt0
ADSIZ CENGO:

inşallah davayı en yüksek tutarla kazanır ARTO görürsün milletin üzerinden gündeme gelip prim yapmaya çalışmanın ne demek olduğunu

7
11
yanıtYanıtla
atıl kurt:

sus lan domates çorbası seni

yanıt0
yanıt0
Merve can:

Gereksiz habere gereksiz yorumlar

18
0
yanıtYanıtla
Avni:

aynısı bende diyecektim.sen benim ruh ikizimsin istersen yazışalım

yanıt18
yanıt0
Merve Can:

Olur yazışalım Avni abi

yanıt2
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title