Haberler

Arkadaşları şaka yapıyor sandı, güvenlik kameralarını inceleyince gerçek ortaya çıktı

Güncelleme:

Trabzon'un Değirmendere mahallesinde bir iş yerinin önünde sergilenen motorlu testereyi alan şahıslar kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İş yeri sahibi arkadaşlarının kendisine şaka yaptığını sandığını ancak güvenlik kamerası görüntülerini izleyince olayın bir hırsızlık olduğunu anladığını söyledi.

Değirmendere mahallesinde 25 Aralık günü akşam saatlerinde bir iş yerinin önünden geçen ve sarhoş oldukları tahmin edilen 2 kişi iş yerinin önünde sergilenen motorlu testereyi inceleyerek ayrıldı. Şahıslardan biri bir süre sonra geri dönerek tekrar iş yerinin önü geldi. Bir süre sonra teşhirdeki motorlu testereyi alarak kayıplara karıştı. O anlar saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEYİNCE ANLADI

Olay olurken içeride tamirle meşgul olduğu için konuyla ilgilenemeyen ve arkadaşlarının kendisine şaka yaptığını sanan dükkan sahibi Zafer Çavga, gerçeği ertesi sabah iş yerine gelip güvenlik kameralarını izleyince anladı. Çevredeki iş yerlerinde çalışan arkadaşlarının, motorlu testereyi almadıklarını belirtmesinin ardından kameraları izlediğini belirten dükkan sahibi Zafer Çavga, görüntüleri izledikten sonra durumu anladıklarını ve konuyla ilgili de polise müracaat ettiklerini söyledi.

"DÜKKANDA TAMİR YAPARKEN DIŞARIDAKİ MOTORU ÇALDILAR"

Hırsızın, kendisi içeride tamir yaptığı sırada dükkan önünde bulunan motorlu testereyi çaldığını belirten Çavga, "Dükkanda tamir yaparken vatandaşın biri dışarıda bulunan motoru çaldı. Motorun çalındığını sabahleyin iş yerini açarken fark ettim. Daha sonra polise başvurdum. Çalınan motorlu testere bin 250 TL değerinde. O sırada dükkan açıktı bende içerideydim, karanlık olduğu için fark etmedik. Boşluktan yararlanarak çaldı" dedi.

DÜKKANI DAHA ÖNCE 5 KEZ SOYULMUŞ

Daha öncede dükkanının 5 kez hırsızlar tarafından soyulduğunu belirten Çavga, "Yaklaşık 10 yıl önce de hırsızlık olayı yaşamıştık. Hırsızlar duvarı deldiler, kepengi kestiler. Beş kere soyulduk. Failleri iki yıl sonra bulunmuştu. Çalınan ürünlerin bugünkü piyasa değeri 500 bin TL'nin üzerindeydi. Hırsızlar dükkandan her soygunda 100 bin TL'lik ürün çaldılar. O dönemlerde alarm, kamera pek yaygın değildi. ondan sonra güvenlik kamerası koydurduk. Son olayda görüntüleri izleyince şok oldum. Bu ne rahatlık ne cesaret diye. İkinci gelişte çaldılar. İlk olarak arkadaşlarımın bana şaka yaptığını zannettim. Arkadaşlarım alıp sakladığını düşündüm ancak onlar yapmadıklarını söyleyince kameralara baktım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Değirmendere Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (6)

ahmet:

dinimiz hangi din çok merak ediyorum. hırsızlık ile islam yanyana gelmeyeceğine göre, bu hırsızların elini kolunu keseceksin. içki içenlerinde dilini keseceksin. zıkkımın berkini içsinler.

3
3
yanıtYanıtla
Pomperap:

Salak

4
2
yanıtYanıtla
baba:

DIŞARDA ÇALINSIN DİYEMİ KOYUYORSUN

4
0
yanıtYanıtla
bir dost:

İNSANLAR BU DÜNYA DA HİÇ KİMSE YE GÜVENMEYECEK Mİ ? İNSANLAR NE ZAMAN NAMUSLU OLMAYI ÖĞRENECEKLER ? İNSANLAR NE ZAMAN KENDİLERİNİN BİR İNSAN OLDUĞUNUN FARKINA VARACAK?

2
0
yanıtYanıtla
ABİ:

hacılar hocalar 5 vakitçiler ahiret var akıllı olun ha.

0
1
yanıtYanıtla
GAZİ;:

DÜKKANIN DIŞINDA KİLİTLİ CAMEKAN İÇİNDE OLMAZ İSE DIŞINDAKİ SERGİLEME RESİMDEN İBARET OLMALIDIR. ALLAH''A EMANET HOŞTUR , LAKİN (ALLAH)İSMİ CELİLİNİN İÇİNDE İNSAN-I KAMİL''DE VARDIR KÖTÜLÜK ZUHUR ETYMEZ, İNSAN-I NAKIS''DA VARDIR TOPUĞUNA BASARSAN ASLINA DÖNER; VE İNSAN-I MAHLUK YANİ SURET-İ İNSAN İÇİ MAHLUK OLANDA VARDIR BU SON TÜRDEN HER TÜRLÜ KÖTÜLÜK SADIR OLUR BU TÜRLE EMNİYET GÜÇLERİ BAŞ EDER ANACAK. YANİ şunu iyi kavrayalım(İNSAN''DAN)KÖTÜLÜK ZUHUR ETMEZ??? nokta.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title