Haberler

Sorumsuz Anne ve Baba 3 Yaşındaki Kızlarını Arabada Bırakıp Gitti

Güncelleme:

3 yaşındaki çocuklarını arabada bırakıp alışveriş merkezine giden anne ve baba bu kadarına da pes dedirtti. Geri döndüklerinde otomobilin kapısı açılmayınca panik yaşayan ailenin küçük kızı olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kurtarıldı.

Bursa'da merkezi kilit sistemi arıza yapan otomobilin içerisinde mahsur kalan küçük çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı. Sıcaktan etkilenen kız çocuğu araçtan çıkarıldıktan sonra aile rahat bir nefes alırken, babanın uzun süre itfaiyeyi aramayıp kapıyla uğraşması eşinin tepkisini yol açtı.

KIZLARINI ARABADA BIRAKIP GİTTİLER

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesine bağlı Santral Garaj Mahallesi Kent Meydanı önünde meydana geldi. Öğle saatlerinde 3 yaşındaki çocuklarını araç içerisinde bırakıp alışveriş merkezine giren bir çift aracın yanına döndüklerinde aracın merkezi kilit sistemi çalışmadı.

İTFAİYE EKİPLERİ KAPIYI AÇMAYI BAŞARDI

Uzun süre elindeki anahtarla kapıları açmaya çalışan baba başarılı olamayınca çevredeki vatandaşlar itfaiyeyi arayıp ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi otomobilin camına tel sokup aracın kapılarını açmayı başardı.

ANNE, İTFAİYEYİ ARAMAYAN EŞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Uzun süre otomobil içerisinde kalarak sıcaktan etkilenen kız çocuğu dışarıya çıkarılınca anne babası da rahat bir nefes aldı. Korku dolu bakışlarla çevresine bakan küçük kız aşırı sıcaktan bunalmış halde ailesine teslim edildi. Küçük kızın annesi, itfaiyeyi aramayıp uzun süre aracın kapılarını anahtarla açmaya çalıştığı için eşine de tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi İtfaiye Haberler

500

Yorumlar (13)

ANNE DE BABA KADAR SUÇLU..:

Babaya tepki göstermiş ama çocuğu araçta bırakıp giden sadece baba değil. . Güneş altında o aracın içi fırın gibi olur. Her ikisinide cezalandırmak gerekir. Çocuğu araçta bırakıp avm gezmek nedir???.

25
1
yanıtYanıtla
gavaraci:

almanyada bu cocugu ailenin elinden devlet hemen alir. . . hele bide türk ailesi olsa, zaten Türk aileleri gözetim altinda almanyada

19
0
yanıtYanıtla
SEDAT ŞEN:

YAZIKLAR OLSUN ÇOCUKLAR KAYBOLUNCADA ARASINIZ 3 YAŞINDA ÇOCUK TEK BAŞINA BIRAKILMAZ EDEBSİZ KADIN

9
0
yanıtYanıtla
turko:

ORDA ANNEYE BABAYA İKİ SALLICANN BAKAMIYORSANIZ YAPMICAKSINIZZ O ZAMAN

9
0
yanıtYanıtla
ofliiiiiii:

yok ya bu insanlar kesin bonzaici ya akılları yerinde değil bonzaiyi cekip halkın arasında geziyo bunlar

9
0
yanıtYanıtla
Sorumluluk:

Böyle ailelerden alınmalı çocuklar. Her sene yaza yakın kaç çocuk ölüyor

8
1
yanıtYanıtla
dangalaklar:

arada sıra da bursa dan da böyle mallar çıkıyo. ne yazıkki.

7
2
yanıtYanıtla
Erhan:

Öyle bir arabanın kapısı açılmaması imkansız , sırf reklam haber olsun diye oyun var işte anlayın

0
4
yanıtYanıtla
Adınızıyazın:

Böyle sorumsuz sözüm ona anne ve baba müsfettesinden çocukları alacan herikisinide kısırlaştıracan ki ders olsun başkalarına böylelerine. Haram olsu çocuk büyütmek

3
1
yanıtYanıtla
ADANA''LI:

Bursa normaldir. :))))

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title