Haberler

Antidepresan için eczanelerin camlarını kıran saldırgan kamerada

Güncelleme:

Muğla'da dün akşam saatlerinde bağımlısı olduğu antidepresan ilaçları alabilmek için 3 eczanenin camlarını sopayla kıran şahıs yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, eczanelere saldırdığı anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Muğla'da, antidepresan ilaç almak için 3 eczanenin camlarını sopayla kıran H.T., sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. H.T.'nin eczanenin camını kırma anı, ­cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

Antidepresan için eczanelerin camlarını kıran saldırgan kamerada

BAĞIMLI OLDUĞU İLAÇLARI ALABİLMEK İÇİN ECZANELERE SALDIRDI

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, merkez Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi 12 Sokak'ta meydana geldi. İş bulmak için Sakarya'dan Muğla'ya gelen ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen H.T., eczanenin camına elindeki sopayla vurmaya başladı. Camı kırmaya çalışan H.T.'yi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, H.T.'yi elinde sopayla sokakta yürürken yakaladı. Yapılan incelemede H.T.'nin 3 eczanenin camını kırdığı belirlendi. Gözaltına alınan H.T.'nin bağımlılığı nedeniyle antidepresan ilaç almak için eczanelerinin camlarını kırdığı tespit edildi.

O ANLAR KAMERADA

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen H.T., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan, H.T.'nin eczane camlarına sopayla vurma anı bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

Antidepresan için eczanelerin camlarını kıran saldırgan kamerada

ANTİDEPRESAN NEDİR?

Antidepresan, başta depresyon olmak üzere pek çok hastalığın tedavisinde yaygın olarak kullanılan bir ilaç grubunun adıdır. İlk kez 1950'li yıllarda kullanıma giren antidepresanların bugün pek çok türü vardır. Toplumda yerleşik olan yaygın kanının aksine antidepresan ilaçlar bağımlılık yapmaz ve depresyon tedavisinde oldukça başarılıdırlar. Uzun süre tıp dünyasında en çok tartışılan konulardan biri olan 'Antidepresan ilaçlar işe yaramıyor' iddiası son yıllarda yapılan pek çok bilimsel araştırmanın sonucunda artık gündemden çıkmıştır. Günümüzde, depresyon, anksiyete, panik atak ve kronik ağrılar gibi pek çok alanda kullanılan antidepresan ilaçlar etki mekanizmalarına göre gruplandırılırlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Menteşe Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title