Haberler

Ekmek Almaya Giderken Bir Tanıdığı Tarafından Kaçırılan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu, 6 Gün Sonra Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 6 gün önce ekmek almak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Sıla Ö., birkaç kez evlerinde misafir ettikleri Savaş G. ile birlikte bulundu.

Antalya'da 6 gün önce ekmek almak için çıktığı evine dönmeyince annesinin kaçırıldığından şüphelenerek polise başvurduğu Sıla Ö. bulundu.

EKMEK ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTI

İddiaya göre, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde yaşayan 8'inci sınıf öğrencisi Sıla Ö, 28 Ocak'ta sabah ekmek almak için evden çıktı. Dört çocuk annesi Emine Ö (43), eve dönmeyen kızını mahallede aramaya başladı.

"ÖLENE KADAR NAMUSUM"

Anne Emine Ö, bu sırada cep telefonuna birkaç kez evlerinde misafir ettikleri Savaş G'den (37), "Anneciğim, babacığım, namusunuz benim namusumdur. Ben kızınızı, kızınız da beni seviyor, bizi ayırmayın. Artık o benim, ölene kadar namusum. Böyle olsun istemezdim. Kendinize iyi bakın, sıkıntınız olursa arayın." yazılı mesaj geldi.

Mesajın gönderildiği cep telefonunu arayan ve kimseye ulaşamayan anne Emine Ö, polis merkezine giderek mesajı gönderen Savaş G'den şikayetçi oldu.

ARKADAŞININ EVİNDE BULUNDU

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, Sıla Ö. ve onu kaçırdığı iddia edilen Savaş G.'nin, şüphelinin arkadaşına ait evde olduğu belirlendi. Evde yapılan aramada Sıla Ö. bulunurken, şüpheli S.G gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

azo:

Namus konusunda çok hassas bir adammış !!!

11
5
yanıtYanıtla
ANNE:

ALLAH SENİ KAHRETSİN ÇOCUK DAHA O ÇOCUK

3
0
yanıtYanıtla
izmir kızı:

kızın yaşında be ahlak yoksunu! inşallah kıza zarar vermemiştir ve en iyi cezayı alır. .

0
0
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

BASINDA ÜNLÜ KİŞİLERİN HAYLİ YAŞ FARKI OLAN SÖZDE AŞKLARINI NORMALMİŞ GİBİ MANŞET MANŞET YAYINLARSANIZ OLACAĞI REZİLLİK BU.

0
0
yanıtYanıtla
şirine:

bu nasıl aşkmış yaaaa

0
0
yanıtYanıtla
izmirlix):

sen 23 yasındayken o kız doğmus sübyancı pıslik bu erkeklerde nasıl bi nefis var yaa nerdeyse anasıyla yasıtsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title