Haberler

Annesinin mezarını ziyarete giden kadın, mezarlıkta cinsel ilişkiye giren çifti videoya kaydedip sosyal medyada paylaştı

Güncelleme:

Kısa süre önce ölen annesinin mezarını ziyaret eden kadın, mezarlıkta cinsel ilişkiye giren bir çifte rastlayınca olayı cep telefonu kamerasına kaydetti. Aldığı kaydı sosyal medyada "Utanç" başlığıyla paylaşan kadın, "Köpekler bile bu şekilde davranmaz" diye yaşananlara tepki gösterdi.

İrlanda'nın Cork şehrinde, ölen annesinin mezarını ziyaret eden kadın, gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Adı açıklanmayan kadın, mezarlıkta cinsel ilişkiye giren bir çifte rastladı.Kadın, olayı cep telefonuyla video kaydına alarak, sosyal medya hesabı üzerinden "Utanç" başlığıyla paylaştı.

AĞACIN ALTINDA İLİŞKİYE GİRDİLER

Videoda çiftin mezarlıkta bulunan bir ağacın altında uzanıp ilişkiye girdiği görülürken kadın, çiftin kendisini görmelerine rağmen istiflerini bozmadıklarını söyleyerek, "Köpekler bile bu şekilde davranmaz" dedi.

MEZARLIK YETKİLİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

St. Michael's mezarlığından bir yetkili, mezarlıkta yedi kamera bulunduğunu; ancak kameraların sadece mezarlığın ön tarafını kayıt altına aldığını, mezarlığın iç taraflarını kayıt altına alamadıkları için ilişkiye giren çifti göremediklerini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (54)

Dürbünlü:

17 yılda ne yazıkki gençlik tamamen yoldan çıkmış durumda.

17
20
yanıtYanıtla
hasso adanalı:

bunlar kenan evrenin mahsülleri

yanıt19
yanıt4
alevi:

cumhuriyet bu ülkeyi ne hallere getirdi

yanıt12
yanıt19
feminist Buse:

yavaş yavaş bizde batılı ülkeler seviyesine ulaşacağız. Laiklik bunu gerektirir. beşer ve şaşar ilişkilerini bir potada eritmek.

9
19
yanıtYanıtla
xx:

batılılar açık açık yapıyo sizinkiler gizliden yapıyo aranızda pek fark yok yani

yanıt12
yanıt0
gerçek:

Laikliğin ne olduğunu anlasanız içim yanmayacak laikliğe giydirmek için saçmalıyorsunuz. size soorarım zina ne zaman suç olmaktan çıktı son 15 yılın hikayesi daha yeni avrupa uyum yasaları sayesinde sizin beğenmediğiniz o tarihte zina suçtu ve izmirde 2 türk öğrenci hırıstiyan oldu diye özel okullar kapandı bu gün kilise açmakta yarışıyoruz hatta dünyanın parasını verip eski kiliseleri onarıyoruz. Ama hatırlatırım beyin bedava

yanıt7
yanıt0
İZMİR:

ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN UCUBE !! LAİKLİKTEN ANLADIĞIN BU MU!!! KENDİMİ LAİK OLARAK NİTELENDİREN BİRİ OLARAK O SAPIKÇA EYLEMDE BULUNANLARI VE SENİN GİBİ ÖRÜMCEK BEYİNLİLERİ KINIYORUM. . . .

yanıt5
yanıt0
Anti Feminist Burak:

Nerede olduğu yazmıyor ki. Türkiye''de olduğunu nasıl anladın?

yanıt1
yanıt1
Anti Feminist Burak:

Bu arada İrlanda laik bir ülke değil. Katolik bir ülke. Hatta kürtaj yasak olduğu için kadınlar kürtaj için Manchester''a gidiyorlar.

yanıt3
yanıt0
Mert:

kayit yapanin cinsel hayati kesat, cani cekmistir

3
22
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title