Haberler

Annesinin Öldürüldüğüne Şahit Olan 8 Yaşındaki Çocuk, Mahkemede Katilin Kim Olduğunu Açıkladı

Güncelleme:

Antalya'da 1 çocuk annesi kadın, oğlunu okula götürdüğü sırada sevgilisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Annesinin gözlerinin önünde öldürüldüğünü gören 8 yaşındaki çocuk, talimatla alınan ifadesinde, annesini 61 yaşındaki Ekrem Çatal'ın öldürdüğünü söyledi.

Antalya'da kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Ziynet T.'yi (36) oğlu M.C.T.'nin (8) gözü önünde öldüren Ekrem Çatal'ın (61) yargılanmasına devam edildi. M.C.T.'nin talimatla alınan ifadesinde, annesini Ekrem Çatal'ın öldürdüğünü söyledi.

OĞLU İLE BİRLİKTE OKULA GİDEN KADIN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Olay, geçen 5 Ekim'de Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi 84 Sokak'ta yaşandı. Ziynet T., oğlu M.C.T.'yi okula götürdüğü sırada Dolaplıdere Caddesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Ziynet T. olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı olarak bir süre birlikte yaşadığı Ekrem Çatal 4 gün sonra yakalandı. Tutuklanan Çatal'ın, kadını kendisinden ayrılmak istediği için öldürdüğü iddia edildi.

Annesinin Öldürüldüğüne Şahit Olan 8 Yaşındaki Çocuk, Mahkemede Katilin Kim Olduğunu Açıkladı

"ANNEMİ ÖLDÜREN EKREM ÇATAL'DIR"

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya tutuklu sanık Ekrem Çatal ve avukatı katıldı. Annesi gözlerinin önünde öldürülen M.C.T.'nin Tefenni Asliye Ceza Mahkemesi'nde alınan ifadesi mahkemeye sunuldu. M.C.T. ifadesinde, yaşananları gördüğünü, annesini vuran kişinin Ekrem Çatal olduğunu söyledi. Annesiyle birlikte bankaya gittiklerini anlatan M.C.T., "Annemle oradan okula geçecektik. Arabamızın önünü bir araç kesti ve içinden biri çıktı. Annemi öldüren kişi Ekrem Çatal'dır. Onu daha önceden hatırlıyorum. Ekrem Çatal'ın annemin çalıştığı iş yerinin arkasında kafesi vardı. Annemi öldürdükten sonra ben oradan kaçtım. Annemi öldüren kişi de başka bir arabaya binerek oradan kaçtı" dedi.

Annesinin Öldürüldüğüne Şahit Olan 8 Yaşındaki Çocuk, Mahkemede Katilin Kim Olduğunu Açıkladı

"MAKTULÜ YERDE VURULMUŞ GÖRDÜM"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Ersan Özmen ise olayın meydana geldiği yere yakın bir dükkanda çalıştığını, iş yerinde kahvaltı yaparken üç el silah sesi duyduğunu belirtti ve "Maktulü yerde vurulmuş gördüm. Sonrasında sokaktan bir araba hızla çıktı. Araçta sanığın bulunup bulunmadığını görmedim" diye konuştu.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

RACO:

ahlaksızlık cinayetler aldı başını gidiyor memleket iyice yaşanmaz hale geldi bi yandan pahalılık açlık bi yandan maneviyatın yıkımı Allah yardım etsin ülkeyi ne hale getirdiler

34
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Toplumda imansızlık zirvede.

30
0
yanıtYanıtla
Sahin:

Igrenc herif 61 yasinda it gibi kocamissin. 36 yasinda kadin sana gore mi?. Kizin yasindakiyle nasil sevgili oluyorsun sapik herif. Hadi sapiksin, cocuga neden acimiyorsun?. Bu itin idam edilmesi lazim. Hapiste bizim vergilerimizinen karnini doyuracak kopek.

25
3
yanıtYanıtla
Cem:

Kadın da tuhaf baban/ deden yaşındaki adamla işin ne

yanıt5
yanıt1
sucuk10kuruş:

Hapishanelere fabrikalar kurun çalışan gardiyanın bu zırtolarında barınma masrafları çıkar yatırmayın bu densizleri içerde Rusya daki gibi fabrikalar kurulmadıkça hapishane dinlenme tesisi Türkiye de

23
0
yanıtYanıtla
99...........:

Rabbim, O yavrucağa yardım etsin İnşallah

22
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Tövbe Tövbe ne oluyor bu millette ya

15
0
yanıtYanıtla
Seren can:

.iğrenç mahluk tipe bak katil zihniyetli suratına vurmuş

14
0
yanıtYanıtla
neco:

adamin para bitince sutladi sonucuda ortada yani su testisi su yolunda kirildi

4
9
yanıtYanıtla
MANAS:

36 YAŞINDAKİ BİR BAYAN BUNUNLA NASIL SEVGİLİ OLUR AKIL VAR, MANTIK VAR GÖZ VAR, NİZAM VAR.

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title