Haberler

Anne Babasını Siyanürle Zehirleyen Üniversite Öğrencisi Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'de anne ve babasına limonata diye siyanür içererek ölümlerine sebep olan üniversite öğrencisi tutuklandı. Üniversite öğrencisine, yapılan sağlık kontrollerinin ardından şizofreni teşhisi koyulmuştu.

İzmir'de ailesine siyanürlü limonata içiren Mahmut Can Kalkan üst soy akrabayı kasten öldürmekten iki kez ve kardeşi öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklandı.

"SİZE LİMONATA YAPTIM TADIN"

Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi'nde, iddiaya göre internetten sipariş ettiği siyanürü anne, baba ve kardeşlerine 'Size limonata yaptım, tadın' diyerek ikram eden ve babası Mehmet K. (46) ile Fatma K.'nin (39) ölümüne, 3 kardeşinin de ölümden dönmesine sebep olan üniversite öğrencisi M.C.K. (21) mahkemece tutuklandı.

Üniversite öğrencisi M.C.K.'ye yapılan sağlık kontrollerinde şizofreni teşhisi koyulduğu bildirildi. M.C.K.'ye daha önceden böyle bir tanı konulmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (67)

secmen:

e bu haberle birlikte birini öldurebilmek için internetten siyanu alınabilecegini ve limonata diyerek insanları öldürebilecegimizide öğrenmiş oldu

40
0
yanıtYanıtla
Kezzabsız Rıza:

Ulan ben akıllı halimle normal zehir bile bulamam. Bu şizofren ise siyanüre nasıl ulaşıyor. Allah başa vermesin. Allah sağlıklı sıhhatli akli selim evlatlar nasip etsin.

22
0
yanıtYanıtla
Vatdandaş:

Şizofren diyoruz zihinsel engelli değil

yanıt2
yanıt0
Adınızı yazın:

internette satılıyor emmi 22 lira araştır bak

yanıt1
yanıt0
nurettın:

sıyanuru nerden bulmuş hangı bakaldan almiş

18
3
yanıtYanıtla
her şey:

kimya öğrencisi yani normal biri değil. hayırdır sende mi birütüs

yanıt2
yanıt0
alışveriş:

bilin bakalım gitti gidiyorda ne YOK.

yanıt4
yanıt0
yaman aman:

çocuklarınızı ünüvversite kazansın diye zorlarsanız evet kazanır ama sonunda kafayı sıyırır

10
10
yanıtYanıtla
hüseyin:

boş yapma yaman

yanıt0
yanıt0
mırmırsu:

ne yapsınlar okumayıp senin gibi cahil cühela buraya mı yazsınlar çocuk zaten şizofreniymiş ahmak

yanıt4
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title