Haberler

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Güncelleme:

Ankara'da mobilyacılar sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 5 Suriye uyruklu işçinin, binaın üst katına kaçtığı, burada dumandan etkilenerek öldükleri açıklandı.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, mobilyacılar sitesindeki 4 katlı fabrikada yangın çıktı. Fabrikada mahsur kalan ve yaralanan 5 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İçeride kalan başka işçilerin de olduğu belirtiliyor. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Suriyeli 5 işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Yangın, akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesi'nde bulunan mobilyacılar sitesindeki 4 katlı fabrikada meydana geldi. Binadan yükselen dumanları fark eden çevredekiler itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

ÜST KATA KAÇAN İŞÇİLER KAÇACAK YER BULAMADI

Yangının binanın bodrum katında başladığını belirten Ersoy, "Koltuk imalatı yapılan bir yer. Saat 18.00 sıralarında başlıyor yangın. O sırada 5 Suriyeli alt katta dumandan etkilenmemek için yukarıya kaçmış. Yangın da yukarıya ulaştığında 5'ini de kaybettik maalesef. 3'ünün kimliğini tespit ettik, diğerlerinin tespit çalışması sürüyor. Yangın şu anda kontrol altında" dedi.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

5 İŞÇİ DE KURTARILDI

Ekipler, ilk belirlemelere göre binada mahsur kalan 5 kişiyi pencereleri kırıp, merdivenle kurtardı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. İçeride mahsur kalan başka işçilerin de olduğu belirtiliyor.

Yangını söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen itfaiye erlerine ise ambulanslarda müdahale edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (9)

poyraz:

insan hayatının çok ucuz olduğu bir ülkede yaşıyoruz. çok acı bir olay. ölen öldüğüyle kalan kaldığıyla. nefes alıyorsak şükredelim.

13
0
yanıtYanıtla
AHMETS:

Allah rahmet eylesin.

13
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Üzücü haber. Yakinlarina bassagligi diliyorum. O binada hicmi yangin söndürücü yada yangin hortumu, alarm, veya benzeri birsey yokmus? Acik bir magzada olmamasi gereken birsey bu!

8
1
yanıtYanıtla
Hoca:

Sitelerde öyle bir şey bulamazsın 25 yıl çalıştım sitelerde is kazasında ölenlerin sayısını bilseniz dehşete dusersiniz

yanıt1
yanıt0
Stan laurel:

Ne acı bir tablo ülkesinde savaş dan kaçıyorlar türkiyede yangında vefat ediyorlar vel hasıl azrail peşine düşünce her yerde yakalıyor Rabbim tüm müslüman alemine ölümün bile hayırlısını versin

8
0
yanıtYanıtla
gökhan:

suriyelilerin bide sigortasida yoktur iş vereninde başi ağriyacak o değilde kendi memleketlerinde ölselerdi bari en azından şehitlik mertebesine ulaşirlardi.

2
1
yanıtYanıtla
Siteler deki binalar çok eski:

Siteler de ki binalarda yangın merdiveni yok

3
0
yanıtYanıtla
Yolcu^:

Allah rahmet eylesin çok üzücü bir haber :(

2
0
yanıtYanıtla
toplumcu1:

siteler artık kangren oldu. devlet büyükleri bi zahmet el atın bu mezbeleliğe.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title