Haberler

Ankara'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Güncelleme:

Ankara'da bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Ankara'da bir otomobil, tıra arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Ankara Çevre Yolu'nun İncek mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sincan istikametine seyreden Cem D. idaresindeki 26 KC 104 plakalı otomobil, çevre yolu üzerinde park halinde bulunan Burhan E.'ye ait 54 D 0002 plakalı tıra arkadan çarptı.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza yerine gelen sağlık ekipleri ise çarpma sonucunda savrulan otomobilde bulunan Seda D., Kaan D. ve Kıymet Ç.'nin hayatını kaybettiğini, sürücü Cem D. ile Buğlem G.'nin ise yaralandığını belirledi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan, park halindeki tırın yanında bulunan sürücü Burhan E.'nin de yaralandığı tespit edildi. 3 yaralı, Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ankara Çevre Yolu'nun Sincan istikametinde trafik akışı, tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak?
500

Yorumlar (30)

ZAKERON:

Arabaya yazık olmuş, mala geleceğine cana gelsin.

3
71
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Adi herif kendine sövdürmek için mi yapıyorsun

yanıt37
yanıt3
Deneme:

Artik boyle bir zamandayiz. Guya sirf aklinca espri yapma, aykiri görünme ozentisi, farkli bisey diyeyimde beni bisey sansinlar zavalliligi yuzunden degisik bir nesil geliyor. Bizden degiller insan irkindan farkli hayvana daha yakin. Cunku okumuyor yiyor iciyor yatiyor hayvani isteklerle buyuyor. En basit tarifi şu zavalli biri aslinda ama bilmiyor

yanıt0
yanıt0
Yuh:

Zavallı

yanıt0
yanıt0
Yuh:

Zavallı

yanıt0
yanıt0
Faruk:

Bir gün arabanda ya da herhangi bir arabada en sevdiklerin ve en yakınlarının başına bir kaza gelip de arabaya birşey olmayıp o insanlar hayatını kaybetsin ve sen yine bu söylediğini söyle tamam mı. Bunlar Anan baban kardeşin eşin veya çocukların olsun... Kim varsa...

yanıt0
yanıt0
Kutalmış:

Cana geleceğine senin gibi mala gelsin

yanıt0
yanıt0
Ayaz:

O.cocugu

yanıt0
yanıt0
anti manyak:

sen nerden ciktin lan döl israfi

yanıt0
yanıt0
GÖKTÜRK:

BİR ARAÇ ANİDEN DURABİLİR ARIZA YAPABİLİR.ÖNÜNE YAYA ÇIKABİLİR ŞOFÖR RAHATSIZLANABİLİR.HER İHTİMALİ DÜŞÜNEREK MESAFEYİ KORUYARAK DİKKAT ETMELİ.BU KARDEŞİMİZ DALMIŞ OLABİLİR TELEFONLA YADA YANINDAKİYLE KONUŞUYOR OLABİLİR SİGARA SU İLE MEŞGUL OLABİLİR BİLMİYORUZ AMA UNUTMAMAK LAZIM ŞOFÖR HER AN HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLMALI DİKKAT ETMELİ.ALLAH KİMSEYE KAZA YAŞATMASIN

54
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title