Haberler

Ceren Damar Şenel'in Öldürülmesiyle İlgili Skandal Paylaşım: Bu Örnek Hareket Umarım Sınavlarımıza Yansır

Güncelleme:

Öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel ile ilgili, "Bu örnek hareket umarım sınavlarımıza yansır. Herkese iyi çalışmalar" paylaşımında bulunan öğrenci için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Ankara'da, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi öğrencisi Hasan İsmail H., odasında tartıştığı Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i önce bıçakladı, ardından tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Şenel, sağlık ekiplerinin müdahalesine karşın kurtarılamadı.

SKANDAL PAYLAŞIM İÇİN SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Ceren Damar Şenel'in öldürülmesiyle ilgili sosyal medyada tepki çeken bir paylaşım yapıldı. Bir öğrenci, Şenel'in öldürülmesinin ardından, "Bu örnek hareket umarım sınavlarımıza yansır. Herkese iyi çalışmalar" paylaşımında bulundu. Öğrencinin bu paylaşımı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığını harekete geçirdi.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA

"Çankaya Üniversitesinde Ceren Damar isimli öğretim görevlisinin öldürülmesi olayıyla ilgili 'Bu örnek hareket umarım sınavlarımıza yansır. Herkese iyi çalışmalar' şeklinde paylaşım yapan ve aynı üniversitede öğrenci olan M.B isimli şahıs hakkında 'suçu ve suçluyu övme' suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca re'sen soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başsavcı Çankaya Ankara 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (85)

DELİKANLI:

KARDEŞİM BURDAKİ SONUÇ ŞUDUR ÖĞRENCİLER BASKI YÜZÜNDEN PİSKOLOJİK SIKINTILARA GİRİYOR AKLI BAŞINDA OLAN BİRİ HOCASINA KIYAR MI YA CANA KIYAR MI ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNE BİR GÜVENCE GELMELİ ACİLEN BİRDE ÖĞRENCİLER İLE İLGİLİ KEMER GEVŞETİLMELİ DERSLER KONUSUNDA KİMSENİN AİLESİ SABANCI DEĞİL GURBETTE ÇOCUK OKUTMAK KOLAY DEĞİL ZEVKİNE BIRAKAN HOCALARA LAFIM PİSKOLOJİ TESTLERİ İLE ÜNİVERSİTEYE ALINMALI İNSANLAR

15
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne kadar güzel kızmış. öldüren şahıs bir de avukat olup belki hakim savcı olup insanların haklarını koruyacaktı öyle mi. . bu ülke de adalet varsa o şahıs bir daha gün yüzü görmez. .

25
4
yanıtYanıtla
patoz:

Herkes hocalarından şikayetçi ama bu kadın derse girmiyor, sadece sınavda gözetmenlik yapıyor. Araştırma görevlisi imiş kendisi. Akademik hiyerarşiyi bilmeden atıp tutmayın, yazıktır yetişmiş bir insan heder oldu gitti. Geride kalanlar ömür boyu acı çekecek. Benim de öğrenciyken hakkımı yediler, ama gittim mahkemeye verdim, hocayı öldürmek nedir? Okul idaresi geri adım attı. Bunlar hukuk öğrencileri. Kanunu bizden iyi biliyorlar. Silahla bıçakla oynamak problem çözmez, problem çıkarır!

26
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

böyle paylaşım yapanı da okuldan atacaksın hemen zibidi bunlar öğrenci falan değil.

19
5
yanıtYanıtla
Vayyy vay memleketimin haline:

Bir hoca kolay mı yetişiyor? Yazıklar olsun ki bu dindar ve kindar neslin gençleri hiç çalışmadan tehditle kaba kuvvetle cana kastetmekten ibaret boşbeyin boş nesil balık baştan kokar sen baştaki anası da al al git dersen oda senden ne görürse onu yapar sizler siyaseti Arenaya çevirdiniz maalesef yeni nesil sizden başka bir siyasetçi görmedi sizlerin kavgaları küfürleriyle büyüdüler ülkeyi böldünüz bu olayların tek sorumlusu sizlersiniz o mahsum insanın katilide sizin zihniyetinizin eseridir

11
10
yanıtYanıtla
Geronimo:

Su acı haber haberin üzüntümüzün altına siyasi yorum yapmış sıkılmadan utanmadan görev basında şehit edilen öğretmenimizin üzerinden siyasi yorum yapan şahıs sizin gibi zihniyet sahibi kişiler bu ülkeyi bu toplumu bu milleti kutuplastırdınız insanlara mahalle baskısı yaptınız topluma kin ve nefret tohumları ekmeye calıstınız ama bu ülkeyi bu milleti Allahı izniyle bölemeyeceksiniz

yanıt1
yanıt2
YETMİŞÜÇ:

Kader mahkumları o katil hangi cezaevine düşerse A tipi B tipi C tipi E tipi Z tipine kadar fark etmez ona öyle bir cezalar uygulayın ki bırakın günlerin geçmesini saatler geçmesi için Allah'' a yalvarsın. Hukuk fakültesi okuyan öğrenciye cezaevi adaletini siz öğretin. . .

12
9
yanıtYanıtla
1881:

siz cinayet işleyen çocuktan daha zebanisiniz sakat beyinli ruh hastaları!

yanıt5
yanıt7
YETMİŞÜÇ:

1881 Has sektör lan ordan boş teneke

yanıt2
yanıt5
X-REM:

Yetmiş3 merak etme sen o katile cezaevi adaletini yaşatarak iyi öğretirler.

yanıt3
yanıt2
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title