Haberler

Anayasa Mahkemesi, Atilla Taş hakkında kararını verdi

Anayasa Mahkemesi, şarkıcı Atilla Taş'ın tahliye edilmesinin ardından yeniden tutuklanmasıyla ilgili hak ihlali kararı verdi. Ünlü şarkıcı, 14 ay cezaevinde kalmasının ardından serbest kalıp tekrar tutuklanmıştı.

Şarkıcı Atilla Taş, 'FETÖ'nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme' suçundan yargılandığı davada tutuklanarak, 14 ay cezaevinde kalmıştı. Şarkıcı 9 Kasım 2018'de tahliye edildi ancak yeniden tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Anayasa Mahkemesi, Taş'ın tahliye edilmesinin ardından yeniden tutuklanmasıyla ilgili hak ihlali kararı verdi.

"BENİM SUÇUM OLMADIĞI GÖRÜLÜYOR"

Kararı Twitter hesabından duyuran Taş, "Anayasa Mahkemesi bugün hakkımda verdiği bir kararla, tahliye olduğum halde keyfi olarak yeniden tutuklanmama, hak ihlali kararı vermiş. Bir gün masumiyetimin anlaşılacağını biliyordum. Açıklamalı kararda da tweet ve yazılarımdan başka suçum olmadığı görülüyor" dedi.

Anayasa Mahkemesi, Atilla Taş hakkında kararını verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anayasa Mahkemesi Atilla Taş Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

tayfun:

Herkesin sustuğu, sanatçıların yalakalık için fırsat kolladığı şu devirde adamlığın adıdır Atilla Taş. . .

50
52
yanıtYanıtla
yok adım felan:

ne idamı getirebiliyoruz, ne sen ve senin gibi hainleri ipe götürebiliyoruz. buda bizim ayıbımız olsun. . !!!

39
49
yanıtYanıtla
yok artık:

sana kalsa her muhalifi asacaksın sanırım. muhalif = vatan haini öylemi. hepinizin dilinde aynı laflar sakız gibi. bri bitmediniz. kendiniz hariç herkes gayri milli hain fetöcü pkk lı vs. vs. . allah akıl fikir versin size. Ülkeye en büyyük zararı bu zihniyet veriyor.

yanıt51
yanıt14
Mahmut karatas:

Bu ulkenin başkanı tayyip erdogan işinize gelmiyosa gidin pensilvanyaya

24
29
yanıtYanıtla
Asker_:

Bunu herkes kabulleniyo seni bilirim daha önce hoca efendi diyodun ne oldu?

yanıt1
yanıt0
Kaan:

Nasıl herkes kabulleniyor? Diplomayı gördük mü? Diploma işi muamma.

yanıt14
yanıt8
TYCOON:

BU ÜLKENİN KURUCUSU ATATÜRK İŞİNE GELMİYORSA GİT ARABİSTANA

yanıt4
yanıt1
Mustafa tanguroglu:

Ben adamın yaptıgı işe bakarım sanatcımı bu adam ne bestesi yapmış ne soylemiş de sanatçı olmuş meşhur olmayı devletine halkın çoğunun oyunu oyunu alan hükümete kafa tutup yalakalik yapmaylamı meşhur olmaya çalışan birileri için sanatcıda denmez adamda yatacak yerleri yok bunun gibi zavallı gibilerin

21
13
yanıtYanıtla
maxim:

sakin ol, tane tane yaz. sinirlenmiş hızlı hızlı yazmışsın bi çuval yazı ile hiçbir şey anlatamamışsın. sana sakinleştirici alacam!

yanıt19
yanıt11
TYCOON:

MUSTAFA TANGUROGLU SEN NE İŞ YAPMIŞSIN HÜKÜMETE YALAKALIK YAPMAKTAN BAŞKA KENDİN GİBİ DÜŞÜNMEYENLERE HAKARET ETMEKTEN BAŞKA.

yanıt3
yanıt2
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title