'Türkiye Beslenme Saati' projesi Konya ve Antalya'da tanıtıldı

Güncel Haberler

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Türkiye Beslenme Saati' projesi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Konya ve Antalya'da tanıtıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 'Yerelin kısıtlı imkanlarıyla hayata geçirdiğimiz bu projenin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devlet projesi haline gelmesi en büyük temennimiz' dedi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ' Türkiye Beslenme Saati' projesi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Konya ve Antalya'da tanıtıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Yerelin kısıtlı imkanlarıyla hayata geçirdiğimiz bu projenin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devlet projesi haline gelmesi en büyük temennimiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi, Kemal Kılıçdaroğlu, Selvi Kılıçdaroğlu, Mehmet Murat Çalık, Millet İttifakı, Mehmet Murat, Beylikdüzü, Antalya, Türkiye, Konya, Güncel, Haberler