Haberler

Cani Baba, Kendisini Uyandıran Bir Aylık Bebeğini Yumruklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Amerika'da cani baba bir aylık bebeğini kendisini uyandırdığı için yumruklayarak dövdü. Beyin sarsıntısı geçiren talihsiz bebek, götürüldüğü hastanede yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Amerika'nın Utah eyelatinde yaşayan 24 yaşındaki cani baba sabaha karşı bir aylık oğlunu ağlayarak kendisini uyandırdığı için yumruklayarak dövdü. Hastaneye götürülen talihsiz bebek yoğun bakımda hayatını kaybetti. Polise suçunu itiraf eden cani baba, "Pişman olduğunu ve her şeyini kaybettiğini" söyledi. Mahkemeye çıkarılan baba, 24 yıl ve müebbet hapis istemiyle yargılanacak.

UYANDIRDIĞI İÇİN YUMRUK ATMIŞ

Amerikalı Matthew Daniel Graves, bebeğinin ağlamasına sinirlenince oğluna yumruk atıp emziğini ağzına koyup susturdu. Aynı sabah uyanan baba işe gitmeden önce çocuğunu bakım evine bırakmak için arabasına bindi. Matthew, bebeğinin nefes alamadığını görünce hemen büyükannesini arayıp ne yapması gerektiğini sordu. Büyükannesi Matthew'e sağlık ekiplerini aramasını söyledi.

Matthew Daniel Graves

TALİHSİZ BEBEK BEYİN TRAMVASI GEÇİRDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeği en yakındaki bir hastaneye götürdü. Daha sonra helikopterle tam teşekküllü bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayane sonrası Brayden'in beyninde darbeye bağlı travma olduğu tespit edilince, hastane yetkilileri polise haber verdi.

MÜEBBET HAPİS İSTEMİYLE YARGILANACAK

Polis tarafından sorguya çekilen baba, oğluna kendisin ağlayarak uyandırdığı için yumruk attığını itiraf etti ve kendisinin bir canavar olduğunu ve hayatta her şeyi kaybettiğini söyledi. Bebek,yoğun bakımda bir kaç saat kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Tutuklanıp mahkemeye çıkarılan baba için 24 yıl ve müebbet hapis cezası istendi. Mahkeme son kararını Mayıs ayında verecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Bebek 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Birgül Teyze:

neyse ölen sonuçta bir abd’li olunca çokta üzülmeye değmez,sonuçta can düşmanımız.

5
38
yanıtYanıtla
İçim Yandı:

Sen Nasıl bir kadınsın vicdansızz, yazdığını okuyunca içim eridi mall. . yok ya bu insanoğlu gercekten bir canavar olmuş. .

yanıt0
yanıt0
MENRIGHT:

OLABİLİR. KADINLAR KÜRTAJLA ÖLDÜRÜNCE PROBLEM YOKTA BUNA MI TAKILDINIZ. MİLYARLARCA BEBEK KATİLİ KADIN DIŞARDA ELİNİ KOLLUNU SALLAYARAK DOLAŞIYOR GİT ÖNCE ONLARI İDAM EDİN. SONRA BU ADAMI DÜŞÜNÜRÜZ

7
19
yanıtYanıtla
Yvy:

Mal can bebege doguma 21gun kala konuyor!

yanıt0
yanıt0
Kahretsin:

Allah seni helak etsin pislik herif

11
1
yanıtYanıtla
Sevilay:

ABDlide olsa o bir bebek can taşıyor neden öyle yazıyorsunuz bebeklere çocuklara işkence edenleri Allah kahretsin onlar bir melek..

11
0
yanıtYanıtla
bebek-katili-yahudiler:

abd ve avrupa medeniyeti

6
2
yanıtYanıtla
inanç:

sözlü yada fiziksel şiddet uygulayan. . el kadar bebekleri çocukları döven öldüren insanların allah cezasını versin. . bütün huzurum kaçtı . . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah böylelerinin soyunu kurutsun çocuk sahibi olmak çok güzel birşeyçocuklarını döve ve öldüren anne ve baba insan olamaz.

1
0
yanıtYanıtla
mine:

psikolojim bozuldu artik böyle haberleri gördükçe.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title