Haberler

Ameliyat Olan Hakkı Bulut, Yoğun Bakıma Alındı!

Güncelleme:

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut, kapalı by-pass ameliyatı geçirdi. Dört saat süren operasyon sonrası Bulut, yoğun bakıma alındı.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut, acilen ameliyata alındı. Şarkıcı, dört saat süren kapalı by-pass ameliyatı geçirdi. Operasyonun ardından Bulut, yoğun bakıma alındı.

"HER ŞEY ANİDEN OLDU!"

Hakkı Bulut, başarılı geçtiği açıklanan operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. Şarkıcının kızı Emel Bulut Gök "Her şey aniden oldu. Bir yorgunluk, sırt ağrısı hissettiğini söyledi. İş temposuna bağladık. Kontroller sonucu durumun sandığımız kadar basit olmadığını anladık" diye konuştu.

Ameliyat olan Hakkı Bulut Yoğun Bakıma Alındı!

Bulut'un aynı zamanda menajerliğini de yapan kızı Sevgi Bulut ise şöyle dedi: "Doktorlar duruma pozitif bakıyor. Şah damarının tıkanık olmasına rağmen diğer üç damarı açıkmış."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakkı Bulut 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (11)

Dersimli:

daha ölmemişmi.

1
11
yanıtYanıtla
Dilan:

ölsede halva yesek dimi.

yanıt1
yanıt5
Cihan:

Hakkı abim allah seni korusun bizim gibi sevenlere kim bir daha bu şarkıları yazacak yaş 43 oldu bırakma bizi

7
3
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR....:

…. . . . . İKİMİZ BİR FİDANIN GÜLLER AÇAN DALIYIZ. . . …. . . geçmiş olsun be usta, tez zamanda iyileş emi. . .

7
0
yanıtYanıtla
Diyarbakır lı:

Allah Şifa versin bütün Müslümanların Hastalarına Amin..

5
1
yanıtYanıtla
Amasyalı Emine:

Emel Hanım Ben Amasya, den Emine Babanıza Acil şifalar Dilerim

3
1
yanıtYanıtla
Bu şarkılarla büyüdük:

Nasıl elveda demişim Benim gibi içenlere Bir Kalpsize Kapılıpta Her gün acı çekenlere Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi

3
0
yanıtYanıtla
Melih:

Değerli arkadaşlar bu olaydan kendimize bir ders çıkaralım. SİGARAYI BIRAKALIM

1
1
yanıtYanıtla
Amasyalı Emine:

Emel Hanım Ben Amasya dan Emine Babanıza Allah Şifa versin Sizlere, de sabır Eski bir Dost

0
0
yanıtYanıtla
Amasyalı hemşerim:

Merhaba amasyanın neresinden acaba?

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title