Haberler

Ambulans ile minibüs çarpıştı, seyyar satıcının aracı refüje fırladı: 10 yaralı

Güncelleme:

Ambulans ile minibüs çarpıştı, seyyar satıcının aracı refüje fırladı: 10 yaralı Karaman'da hasta taşıyan ambulansın kavşakta yolcu minibüsü ve seyyar satıcının aracıyla çarpıştıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Ambulans ile minibüs çarpıştı, seyyar satıcının aracı refüje fırladı: 10 yaralı

KARAMAN - Karaman'da hasta taşıyan ambulansın kavşakta yolcu minibüsü ve seyyar satıcının aracıyla çarpıştıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi Yeni Adliye Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde sağlık hizmet biriminde görev yapan ve hastaneye hasta götüren Recep B. yönetimindeki 70 FN 172 plakalı ambulans ile İbrahim H. idaresindeki 70 M 0195 plakalı yolcu minibüsü kavşakta çarpıştı. Kazada ambulans ile minibüsün arasında kalan seyyar satıcı arabası refüje fırladı. Kazada ambulansta bulunan 5 kişi ve minibüsteki 4 yolcu ile seyyar satıcı yaralandı. Yaşanan kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sev edildi. Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Vali Işık olay yerinde incelemelerde bulundu

Olayı duyarak kaza yerine gelen Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ta kurtarma çalışmalarını yakından takip etti. Vali Işık, daha sonra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ile birlikte hastaneye gitti. Burada tedavileri devam eden yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Işık, yaralıların durumları hakkında İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun'dan bilgi aldı.

Hastane çıkışında kazayla ilgili gazetecilere bilgi veren Vali Işık, "Ambulans ile minibüsün adliye kavşağında çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 vatandaşımız yaralandı. Yaralılardan birisinin durumu ağır. Diğer yaralılarda ise vücutlarının değişik bölgelerinde kırıklar mevcut. Hayati tehlikeleri yok. Hastanemizde her türlü müdahale yapılıyor. Ekiplerimiz anında kazaya müdahale yaptılar ve şu an için bir sıkıntı yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title