Haberler

Altınları Otobüs Durağında Unuttular

Altınları otobüs durağında unuttularNİĞDE - Niğde'de Özel Halk otobüsüne bineceği esnada altın ve para dolu çantasını unutan kadına çantası teslim edildi.

Altınları otobüs durağında unuttular

NİĞDE - Niğde'de Özel Halk otobüsüne bineceği esnada altın ve para dolu çantasını unutan kadına çantası teslim edildi.

İlhanlı Mahallesinde halk otobüsüne yolcu olarak çocuklarıyla binen Aşure Arıkan, içerisinde altın ve bir miktar nakit para bulunan çantasını otobüs durağında unuttu. Bir süre sonra çantayı unuttuklarını fark eden Arıkan, diğer otobüs şoförüne söyledi. Şoför Sami Çamur'a ulaşan ihbarla Çamur, otobüsle hızla giderek durakta unutulan çantayı aldı. Şoför Çamur durumu SS 51 Nolu Özel Halk otobüsleri kooperatifi yönetimine bilgi verdi. Merkez durakta buluşan Arıkan ve şoför Çamur çantayı açarak içerisini kontrol etti. Çantayı unutan kadın 2 adet burma bilezik, 2 Cumhuriyet altını, 2 çeyrek altın, bin 500 TL para ve yüklü miktarda 2 tane senet olduğunu söyledi. Aşure Arıkan'ın kuzeni Levent Kılıç, "Otobüse çocuklarla beraber bindik. O arada otobüs durağında unutmuş çantayı. Otobüs gelince bir anda çocuklarla beraber otobüse binince çantayı unuttuk Otobüs şoförü arkadaşa teşekkür ediyorum" dedi.

Otobüs Şoförü Sami Çamur ise, "Durakta çanta unutulmuş, öndeki araçtaki arkadaş beni uyardı. Merkez durakta sahibine teslim ettik. Altın, yüzük, bilezik, para, yüklü miktarda senet vardı" dedi.

Kooperatif Başkanı Selami Öztürk ise, "Bu tür olaylarda şoförlerimiz çok duyarlıdır. Şoförümüz Sami Çamur'da duyarlı bir şekilde çantayı muhafaza altına alarak sahibine teslim ettik" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Niğde 3. Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ÖZZGEE:

Olması gereken şeyler yapılınca türkiyede gündem oluyor vay halimize. .

17
1
yanıtYanıtla
Adanalı Gapçık:

Helal süt emmiş bir insanın vicdanı haram parayı kabul etmez , ilkten şeytana uysa bile vicdanı rahat bırakmaz helal olsun kardeşimize

16
2
yanıtYanıtla
YUNUS:

götüredebilirlerdi abla sen dua et bence

12
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu olay avrupada olsa, o bulunan paranın sahibine maliye bunları nereden buldun, ispatla, vergisini verdinmi derdi..

4
0
yanıtYanıtla
Meed:

Sonuçta bi bayan çantası mahrem olabilecek eşyada olabilir her önüne gelenin kurcalaması bi tuhaf olmuş. Bulup teslim eden vatandaş rabbim sana daha çok versin.

3
0
yanıtYanıtla
Şans:

Valla sanslisin istanbulda olsa zordu işin zaten takip etmislerdi sizi.. Nadirde olsa alamiyor cakallar işte

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vallahi helalmis altinlarin allah tepe tepe harcatsin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title