Haberler

Altın Palmiye Ödül Törenine Katılan Dünyaca Ünlü Şarkıcı Alexandra Stan, Transparan Kıyafetiyle Geceye Damga Vurdu

Güncelleme:

Türk iş, sanat, basın ve televizyon dünyasının seçkin isimlerinin katılımıyla 6'ıncı Türkiye Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye onur konuğu olarak katılan Alexandra Stan, transparan kıyafetiyle damga vurdu.

Türk iş, sanat, basın ve televizyon dünyasının seçkin isimlerinin katıldığı ve ünlü sanatçılar Alexandra Stan ve Akcent'in de onur konuğu olarak sahne aldığı 6. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu.

TRANSPARAN KIYAFETİYLE GECEYE DAMGA VURDU

Ödül töreninin ilerleyen saatlerinde sahneye Rumen şarkıcı Alexandra Stan, şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Güzel şarkıcının derin yırtmaçlı cesur sahne kıyafeti ise törene damga vurdu.

Altın Palmiye Ödülleri'ne Katılan Dünyaca Ünlü Şarkıcı Alexandra Stan, Transparan Kıyafetiyle Geceye Damga Vurdu

FENERBAHÇE FORMASIYLA DESTEK MESAJI VERMİŞTİ

Alexandra Stan, Fenerbahçe formasını giydi ve taraftara mesaj gönderdi. Alexandra Stan, çektiği videoda "Fenerbahçe için kampanyaya destek ol" dedi. Alexandra Stan'ın bu çağrısı sosyal medyada coşku yarattı.

Altın Palmiye Ödülleri'ne Katılan Dünyaca Ünlü Şarkıcı Alexandra Stan, Transparan Kıyafetiyle Geceye Damga Vurdu

Altın Palmiye Ödülleri'ne Katılan Dünyaca Ünlü Şarkıcı Alexandra Stan, Transparan Kıyafetiyle Geceye Damga Vurdu

Altın Palmiye Ödülleri'ne Katılan Dünyaca Ünlü Şarkıcı Alexandra Stan, Transparan Kıyafetiyle Geceye Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fenerbahçe Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

vasfi:

neden mi ümmetin en büyük fitnesi kadın, işte cevabı, nefsime hoş geliyor mu geliyor, gerçeği inkar edermiyim, etmem. . . cehennem ehline baktım çoğu kadındı diyor peygamberimiz, anlayana. . .

19
15
yanıtYanıtla
Bir garip yol cu:

Ne gerizekalı bi cevap bu genelleme yapmayın lütfen terbiyesiz nasıl bir örnek bu...

yanıt2
yanıt0
ASLI:

BİZİM KEZBANLAR AĞIZLARI AÇIK BAKARLAR ŞİMDİ BU HATUNA.

4
19
yanıtYanıtla
Feyza:

Asli sen tam bir malsin herkes senin gibi lezbiyen değil biz erkeklerden hoslaniyoruz

yanıt5
yanıt0
Hasan:

Yazıklar olsun. Buna sanat diyene ve bunu icra edene.

18
4
yanıtYanıtla
menzilci sofi:

kurban olurum sana şu güzelliği bak insanın içi gıcıklanıyor böyle hoş bayanları görünce, rabbim günah yazmasın.

6
14
yanıtYanıtla
44:

Terbiyeli menzilli ismini coşkun yaz

yanıt3
yanıt1
KURBAN HARİKA HAKKATEN:

Ben de bayıldım gurban, olsa da raks etsek cezbe çılgını olurum tillahi Nokia 3310 gibi sarsılırım Allahıma

yanıt4
yanıt10
..............:

ne kokuyordur şimdi lağım gibi. . .

yanıt0
yanıt0
Yuh:

Bir insanın çıplak olması geceye nasıl damga vuruyor. Afrikanın yarısı çıplak onlar her gece demek ki geceye damga vuruyor.

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title