Haberler

Alp Navruz'dan Burak Özçivit'e yemek göndermesi: Hoş değil

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'da Cenk karakterine hayat veren Alp Navruz, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa adlı programda geçtiğimiz yıllarda Katar'da kadın hayranlarıyla para karşılığı yemek yiyen Burak Özçivit'e göndermede bulunarak "Para karşılığında kadın hayranlarla buluşma fikri hoş değil" dedi.

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılarak samimi açıklamalarda bulundu. Navruz, para karşılığı zengin hayranlarıyla yemek yiyen Burak Özçivit'e de gönderme yaparak, "Para karşılığında kadın hayranlarla buluşma fikri hoş değil." dedi.

GÖNDERMEDE BULUNDU

Son yıllarda ortaya çıkan Burak Özçivit'in de geçtiğimiz sene yurt dışında kadın hayranları ile para karşılığı bir yemek organizasyonunda buluşarak yemek yemesi üzerine konuşan Alp Navruz, "Para karşılığında kadın hayranlarla buluşma fikri hoş değil." ifadelerini kullandı.

Alp Navruz'dan Burak Özçivit'e yemek göndermesi: Hoş değil

"AŞKA ZAMANIM YOK"

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Alp Nevruz, "Aşka zamanım yok. Çok yoğun çalışıyoruz" dedi.

Alp Navruz'dan Burak Özçivit'e yemek göndermesi: Hoş değil

BEDELLİ ASKERLİK YAPIP PAYLAŞIM YAPMAK HAKSIZLIK

Bedelli askerlik konusunda da yorumunu dile getiren Alp Navruz, bedelliden yararlanıp sosyal medyada paylaşım yapanları kızdıracak bir yoruma imza atarak "6 ay, 12 ay askerlik yapanlar var. 20 gün gidip bedelli askerlik yaparken paylaşımda bulunmak diğerlerine haksızlık oluyor" dedi.

Alp Navruz'dan Burak Özçivit'e yemek göndermesi: Hoş değil

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Alp Navruz Haberler

500

Yorumlar (9)

Adamsin:

Yerinde tespitler

32
0
yanıtYanıtla
ayyıldız:

adamsın. . .

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADAMIN DİBİSİN. EN ÇOK BEĞENDİĞİM OYUNCULARDAN BİRİSİN. BUNA KARAKTERİNDE EKLENDİ ALP NAVRUZ. . . .

8
1
yanıtYanıtla
FİLO:

BURAK ÖZÇİVİTE NE KADAR ÇOK BENZİYOR. . .

1
5
yanıtYanıtla
dokuz köy irfan:

ADAM haklı. . . . . bu kadar küçülmeyin herşey para değil zaten kazanıyorsun burak efendi ekmek bulamayan var şükür etmezsen göz doymaz örnek olun insanlar karşılıksız seviyor sizleri para için değil para yapım şirketinden al hayranlardan değil

5
0
yanıtYanıtla
fat:

KATILIYORUM

5
0
yanıtYanıtla
Eskişehir:

Normalde alp navruzu hiç sevmem ama söylediklerinin hepsine katılıyorum. Diline sağlık.

2
0
yanıtYanıtla
A.D.:

ne var bunda adama benimle yemek ye sana para vereyim dedilerse neden almasın adam katara kadar gitmiş hayranları kendisine para vermiş kul hakkı yememiş insanlar kendine özel ben seninle tanışmak yemek yemek istiyorum diyorsa bir bedeli olur elbet ben bunda bir hata göremedim askerlik konusunda haklısın bende aynı fikirdeyim Burak özçivit iyi bir adam inanıyorum ki sana versinler sen daha fazlasını istersin

0
1
yanıtYanıtla
polemik:

Polemik oluşturacak açıklamalara gerek yok. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title