Haberler

All My Life Filmi

Güncelleme:

All My Life filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. All My Life filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Genç bir çift, yaklaşmakta olan düğünlerinin heyecanı içindedir. Tam da bu tatlı koşuşturmanın içinde hayatlarını değiştirecek acı bir haber alırlar. Damada tedavi edilemeyen karaciğer kanseri teşhisi konulur ve genç adamın yaşamak için sadece birkaç ayı vardır.

Yönetmen : Marc Meyers

Senaryo: Todd Rosenberg

Oyuncular: Jessica Rothe, Harry Shum Jr., Ever Carradine, Keala Settle, Josh Brener , Chrissie Fit, Jay Pharoah, Kyle Allen, Jon Rudnitsky, Anjali Bhimani, Marielle Scott, Kenneth Kynt Bryan , Mario Cantone, Greg Vrotsos, Michael Masini, Christina Elizabeth Smith, Betsy Holt, Joseph Poliquin, Robert Larriviere, Tonya Maldonado, Raheem Allen, Elton LeBlanc, Cynthia LeBlanc, Angela Abadie, Curtis Johnson, Lulu Cheri, Darby Matthews, Jacqueline Harris Matherne, William Buster Benefield, Louis Hill Jr.

Filmin Türü: Romantik

Orijinal Adı: All My Life

Yapımcı Firma: Universal Pictures

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Universal Pictures

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Karaciğer Kanseri Harry Shum Jr Yönetmen Genç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title