Haberler

Alişan ve Demet Akalın, 6 Yıl Sonra Barıştı

Güncelleme:

Demet Akalın, 6 yıldır küs olduğu Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenerek eski dostuna zeytin dalı uzattı. Bunun üzerine 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı harekete geçerek iki tarafı 6 yıl sonra canlı yayında barıştırdı.

6 yıl önce küsen ve sosyal medyada dahil birbirlerini engelleyen Demet Akalın ve Alişan, canlı yayında gözyaşları içinde barıştı.

6 YILLIK KÜSLÜK BİTTİ

2 Sayfa programının sunucuları, Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenen Demet ile Alişan arasındaki küslüğü bitirmek için harekete geçti. Sunucular, Demet ve Alişan'ı telefonla arayarak 6 yıl sonra ilk kez konuşturdu. Birbirlerinin seslerini duyan Demet ve Alişan, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

"ALİŞAN'I TEBRİK ETMEK İSTERİM"

Sunucuların bu hareketiyle çok şaşıran Demet Akalın, şöyle konuştu: "Alişan'ı tebrik etmek istedim. Fotoğrafı bilerek beğendim. Buse, o kadar kilo almış Allah o kızdan razı olsun da bebeği öyle doğurmuş. Allah annesine babasına ailesine bağışlasın. Çok tatlı bir bebek. Fotoğrafın altından olumsuz yorumları görünce Alişan'ın moralini bozulacağını bildiğim içinde beğendim."

Alişan ve Demet Akalın, 6 Yıl Sonra Barıştı

ALİŞAN VE DEMET GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Alişan ise Demet'in bu lafları üzerine, "Beğendiğini ben görmemiştim bana biri DM'den yolladı. Ben eli yanlışlıkla çarptı dedim. Biz birbirimizde engelliyiz o yüzden göremedim. Şu an da duygusalım." diyerek gözyaşlarına boğuldu. Alişan'ın ağladığını duyan Akalın ise kendine hakim olamadı.

Alişan ve Demet Akalın, 6 Yıl Sonra Barıştı

"BURAK'A ONU BİR YERDE TAKACAĞIM"

Konuşmakta zorluk çeken Alişan, "İnanın neden oldu onu bilmiyorum. Bu kadar yıllık dostluk benim ona, onun bana bir sürü iyiliğimiz olmuştur. Karşılıklı konuşmak güzel bir şey. Bir haftadır duygusalım benim için özel bir an güzel bir an." dedi. Demet ise, "Biz Alişan'la çok hayal kurduk. Ben onun hep mutlu olmasını istedim. Ona her röportajda mesaj gönderiyordum bir bebeğini kucağına alsın başka bir boyuta geçecek diye. Burak'ın gözündeki yaşa kurban olurum. Çok tatlı bir bebek. En yakın zamanda yanına gidip onu bir yerde takacağım." dedi.

"HİRA'NIN DOĞUMUNA GELSEYDİ BARIŞACAKTIK"

Demet Akalın sözlerine şöyle devam etti: "Hira'nın doğumuna gelseydin, bu küslük 2 yıl sürecekti... Ben doğuma girerken kayınpederime 'Alişan gelirse ne olur içeri al' dedim."

Alişan ve Demet Akalın, 6 Yıl Sonra Barıştı

"DEMET'LE BAŞ BAŞA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM"

Alişan ise "Hira'nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şuan böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum" dedi.

Alişan ve Demet Akalın, 6 Yıl Sonra Barıştı

Alişan ve Demet Akalın, 6 Yıl Sonra Barıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (44)

bu nasıl iş?:

çok şükür ya. bu sorunu da aştığımıza göre artık muassır medeniyetleri seviyesini yerle bir edebilir uzaya çıkabilir ve ölümcül hastalıklar konusunda dünya çapında başarılar elde eden bi ülke olabiliriz. daha kalkınmayı saymıyorum bile

42
2
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

barıştılar ya çok şükür ekonomik kriz artık bitecek. . insanımız artık kuyruklarda domates biber patlıcan almak zorunda kalmicak belki terör de tamamen biter. . Teşekkürler Demet-Alişan . . . . . . . . .

29
1
yanıtYanıtla
ali d.:

çoook uzun zamandır ya şu Alişan ile Demetin dargınlığın dan dolayı uzun zamandır kahrolup üzülüyordum bir barışsalar da memleketimin dertleri bitsin sorunları çözülsün diye dua ediyordum çok şükür yaradan bu duamı kabul etti bu haber beni çok ama çok mutlu etti ya nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam bundan sonra hiç darılmasınlar kalbim buna dayanmaz memleketime milletime hayırlı olsun

19
1
yanıtYanıtla
CEVAP YAZIN:

SÜPER BİR YORUM, TEBRİKLER ALİ D.

yanıt5
yanıt0
CEVAP YAZIN:

SÜPER BİR YORUM, TEBRİKLER ALİ D.

yanıt3
yanıt0
ALİDESİDERO:

bunlarda para ve huzur varken sen boş gereksiz ve uzunca yazarsın saf sende. boş.

yanıt1
yanıt0
Gecelerin Yargıcı:

Şaklabanlar tayfası. . .

18
2
yanıtYanıtla
HAKAN:

Erkekler boş verin bu ünlülerin timsah gözyaşlarını. Cuma namazı yaklaşıyor bu saatlerde şeytan gitmek isteyenleri engellemek için mücadele ediyor. dünya işiniz ne olursa olsun cumayı ihmal etmeyin inanın çok huzurlu olursunuz. Cuma''ya gidenler melekler tarafından isimleri kaydediliyor.

18
2
yanıtYanıtla
Yirmi1:

Çok önemli bir haberdi.

19
0
yanıtYanıtla
ADAM:

İKİSİNİN DE NE SESLERİNİ NE DE KARAKTERLERİNİ SEVERİM. İKİSİ DE BİRBİRİNDEN CİMRİ. BİRİ PARA YÜZÜNDEN KOCASINI BOŞAR DİĞERİ DE 5 KURUŞ YARDIM YAPMAKTAN KORKAN ANASININ LAFINDAN ÇIKAMAYAN BİRİ. . . .

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title