Haberler

Alişan, eşi Buse Varol ile tanışma yıldönümünü kutlamak için 70 bin TL'lik kral dairesi tuttu

Geçtiğimiz sene dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol dün tanışmalarının ikinci yılını kutladı. Çok tutumlu olan Alişan, eşi için hiçbir masraftan kaçınmayarak 70 bin TL değerinde kral dairesi tuttu.

Yıllardır cimri olarak anılan şarkıcı Alişan karısı Buse Varol için kesenin ağzını açtı. Dün tanışmalarının ikinci yılını kutlayan Alişan, eşine 70 bin TL'lik bir kral dairesinde kutlama yaptı.

KRAL DAİRESİ TUTTU

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında nikah masasına oturan ünlü türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol dün tanışmalarının ikinci yılını kutladı. Çok lüks bir mekanda yemek yiyen ikiliden Alişan, eşi için ta m 70 bin TL vererek bir kral dairesi tuttu. Eşi için bir köpek sahiplendi ve 25 bin TL değerinde bir çanta aldı.

Alişan, eşi Buse Varol ile tanışma yıldönümünü kutlamak için 70 bin TL'lik kral dairesi tuttu

25 BİN TL'LİK ÇANTA ALDI

Dün evlerine Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın magazin müdürü Asiye Acar'ı ağırlayan Buse Varol, canlı yayında eşine büyük bir çiçek demeti verdi. Alişan'a aldığı hediyeyi göstermeyen Varol, pahalı olan bir dünyaca ünlü markadan mont aldığını söyledi.

Alişan, eşi Buse Varol ile tanışma yıldönümünü kutlamak için 70 bin TL'lik kral dairesi tuttu

Alişan, eşi Buse Varol ile tanışma yıldönümünü kutlamak için 70 bin TL'lik kral dairesi tuttu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (40)

nida:

bizde asgari ücrete ne kadar zam yapılır diye düsünüyoruz adaletin bu mu dünya

56
0
yanıtYanıtla
ARDA:

VAY ARKADAŞ AİLELER GEÇİNEMİYO DİYE SİYANÜR İÇİYOR BİRTARAFTADA ÇANTAYA 25 ODAYA 70 BİN TL HARCANIYOR DÜNYA ADALETSİZ. . . BU ARADA VERGİ MEMURLARI SİZE DE ALİŞANI TAKİP ETMEK DÜŞÜYOR

51
1
yanıtYanıtla
paşa:

vay be millet siyanürle intihar ederken sadece bir günlüğüne 70 bin tl. şu ünlüler bi fon oluştursa da gerçektende ihtiyacı olanlara yardım etseler bu memlekette fakir kalmaz. biraz haluk leventi örnek alın

47
2
yanıtYanıtla
........:

Şöyle de düşün o otelin çalışanları var. 70 bin liralik otelde kalır 1500 , 500 lira zekat verir. O pastayı kaç kişi yapmıştır mesela. Zekat farzdır. Zaten herkes verse belki fakir kalmaz.

yanıt0
yanıt0
ASABİ:

NE HALT EDİYORSANIZ GİZLİ YAPIN ÖLENLERE SAYGINIZ OLSUN

30
2
yanıtYanıtla
Dutdulu dunya...:

KROOOOOOOOOOOOOOOO... OTESI YOKKKKKK

26
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Boşanırsınız inşallah! Görgüsüzler. . . Mutsuzluklar dilerim. . .

17
7
yanıtYanıtla
QQ:

Siyanürden ölen ailenin yanında bu haber hayat çok ilginç

20
0
yanıtYanıtla
TURAN MUŞ:

YAZIKLAR OLSUN BASINDAKİ BU HABERİ YAPAN ARKADAŞLAR ADAM EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN İSRAF EDİYOR BUNA ALİŞAN CİMRİ DEYİLDE MERT DİYORSUNUZ NERDEN KAZANIYOR NE KADAR VERGİ VERİYOR BAKIN BU ÜLKEDE ASGERİ UCRETE 70 MİLYARLA 15 AİLE BİR AY ÇOK RAHAT GEÇİNİR .

17
0
yanıtYanıtla
Kiğılı:

Aferin toprağıma. . .

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title