Haberler

Alişan, Ekrem İmamoğlu İddialarına Sert Tepki Gösterdi: Kansızlar!

Güncelleme:

Şarkıcı Alişan, "İmamoğlu başkanlığında İstanbul'da vergi ödemek istemiyor" haberlerine ateş püskürdü.

Alişan, sosyal medyada bir kullanıcının ortaya attığı Ekrem İmamoğlu iddialarını sert bir şekilde yalanladı.

"ALİŞAN VERGİ ÖDEMEYECEK"

Sevilen şarkıcı, "Gayrimenkullerini satılığa çıkarmış Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında, İstanbul'da vergi vermek istemiyormuş Alişan. Size müjde veriyorum Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olduğunda vatandaşlıktan çıkacak" iddiasını Instagram hesabından paylaştı.

Alişan Ekrem İmamoğlu İddialarına Sert Tepki Gösterdi: Kansızlar!

"KANSIZLAR, ZAVALLILAR"

Alişan hakkında ortaya atılan bu iddiaya, "Benim böyle bir şey söylemeyeceğimi ve yapmayacağımı beni Allah'a şükür 24 senedir tanıyanlar bilirler. Ama sosyal medyada bu ve bunun gibi birtakım haberleri gerçekmiş gibi yayan şerefsizler, kansızlar ve mahkemede uzlaşmak için yalvaran zavallılar. Ben burada doğdum, yaşıyorum ve burada öleceğim" diyerek sert çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu İstanbul Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (105)

BİRSEN:

tam bir yalakasın valla bak birde sevilen şarkıcı yazmışlar senin nereni sevsinler sen bu ülkeye ne gibi fayda sağladın da çıkmış konuşuyorsun birde git karınla ilgilen sen

40
26
yanıtYanıtla
atma:

Birini sevip destekledi diye yalaka mı oldu o zaman siz nesiniz

yanıt7
yanıt1
Adınızı Yazın:

allah belanı versin alişan

36
29
yanıtYanıtla
akp:

seninde

yanıt10
yanıt9
Gül:

Seninde, atesinde bol olsun!

yanıt4
yanıt5
ALLAHINA KURBAN:

DELİKANLI ADAMSIN ALİŞAN ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ SEVİYORUZ SENİ , BÖYLE OL CANIMIZI YE

30
34
yanıtYanıtla
MustafaCI:

Bu Ercepin maşası. Alişan beş para etmiyorsun

36
25
yanıtYanıtla
Gül:

Sen önce kendi özünü tartiya koy!

yanıt2
yanıt5
HAYRAN:

SENİ SEVİYORUZ ALİŞAN

28
32
yanıtYanıtla
imamoğlucularcı:

bunların devrini bitireceğiz. karnı doyuyor diye oy verenler bunlar.

36
18
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title