Haberler

Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi Ümit Can Uygun'un annesi intihar etti

Güncelleme:

Aleyna Çakır'ın ölümüne neden olduğu ileri sürülen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun, şüpheli bir şekilde intihar etti. Gülay Uygun hakkında Sosyal Hizmetler'de kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği iddiası üzerine Bakanlık soruşturma başlatmıştı.

21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından hakkında soruşturma başlatılan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun şüpheli bir intihar sonucunda yaşamını yitirdi.

Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Çakır olayında "şüpheli" olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can'ın annesinin Sosyal Hizmetler'de görevli olduğu ortaya çıkmış, "Yurt annesi" olarak tanınan Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri bugün soruşturma başlatmıştı.

ANNESİ ÖLÜ BULUNDU

Bakanlık soruşturmasının ardından Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun bugün akşam saatlerinde ormanlık alanda başına silahla ateş etmiş halde ölü olarak bulundu.

ALEYNA ÇAKIR ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ

3 Haziran'da Ankara'daki evinde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ailesi talihsiz kızlarının cinayete kurban gittiğini savunuyordu. Kızlarının öldürüldükten sonra intihar süsü verildiğini savunan aile şüpheli olarak kızlarının erkek arkadaşı Ümit Can'ı işaret ediyordu. Aleyna Çakır'ın komşuları ve arkadaşları da genç kızın sürekli şiddet gördüğünü söyleyip cinayet ihtimali üzerinde durdu.

Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi Ümit Can Uygun'un annesi intihar etti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Aleyna Çakır Can Uygun Ümit Can Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (103)

mehmet:

vay be demek k, i sosyal hizmetlerde dadanıp yetim öksüz evlatlarımızı fuhuşa yönelndiren bir yapı/çete var ki kadını öldürmüşler ortaya çıkmasın diye. . . intehar olduğunu düşünmüyorum devletimiz soruşturmayı derinleştirip bu kadının bağlantılarını ortaya çıkarmalı

87
10
yanıtYanıtla
emre:

Sosyal hizmetlerden çıkan genç bir çocuk vardı Çocuk boynuna , dev bir haç yaptırmış , kulağında küpe saçları sarıya boyatmış Hristiyan gibi olmuş yani o yuvalarda çocukları bu duruma getirenler var demekki. .

yanıt6
yanıt2
Kürşad:

Bravo ..kesinlikle yorumunuza katılıyorum...Devlet soruşturmayı derinlestirmelidir...

yanıt12
yanıt0
Serdar:

Demedi deme Ibrahim. Kadin konusacakti, susturuldu. Intahar susu verdiler. Burdan cok pislik cikacak bak gor Ibrahim. Bu Kurtlar vadisini gecer. gor bak. Demedi deme ibrahim

87
8
yanıtYanıtla
Dünyanın en canisi:

Dünyada en büyük suçu işlemiş olanın bile yargılanıp Hakim karar verene kadar suçu kanıtlanana kadar masum olduğu , herkesin yargılanma hakkı olduğu bilinmeli..müge anlı mahkeme değildir. Suç işliyor.

11
80
yanıtYanıtla
Gülten korkmaz:

Şayet kendi kiydiysa hayatına ortaya cikacaklardan korkmustur.cinayetse de bu bir örgüt işi..çok pislik var altında bu işin.iyiki müge anlı var ve müge anlinin arkasındayız yanindayiz

yanıt38
yanıt3
MERT AHMET OLGUN:

KADIN KONUŞACAK DİYE İNFAZ ETTİLER BENCE

76
5
yanıtYanıtla
HAKKI:

Neden intihar için ormanlık alana gitsin ki? Kesin öldürdüler, intihar süsü verdiler. . . . Bu işin içinde başka işler var gibi. . .

70
4
yanıtYanıtla
Gul:

intihar susu vermek zaten bunlarin işi Aleynayada ayni seyi yaptilar,

yanıt26
yanıt2
xray:

o saatte evde yalnızdı; evden çıkıp intihar etmek için dağbaşına gitmek. . . ???

yanıt13
yanıt1
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title