Haberler

Aldığı kilolardan dolayı eleştirilerin hedefi olan fenomen Duygu Özaslan bilinmeyen hastalığını itiraf etti

Güncelleme:

Selülitli haliyle sosyal medyada gündem olan fenomen Duygu Özaslan, yayınladığı videosunda Bulimia Nevroza rahatsızlığı nedeniyle kilo aldığını söyledi.

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'ın havuz başında bikinili yakalandı. Kilo aldıktan sonra selülitleri çıkan Özaslan'ın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Konu hakkında video yayınlayarak açıklama yapan Özaslan, rahatsızlığından bahsetti.

"İYİLEŞME SÜRECİNDE OLDUĞUM İÇİN KİLO ALDIM"

Instagram hesabından paylaştığı bikinili görüntülerine photoshop yaptığı için eleştirilen Özaslan, Twitter ve Instagram'da gündem olmasının ardından video çekerek açıklama yaptı. Genç fenomen videosunda ise şunları söyledi: "Magazin muhabiri arkadaşımız o kadar özel bir yerde beni bulduğu için ona teşekkür ederim. Beni o kadar kötü çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. Evet, kilo aldım. 'Bulimia Nervoza' hastalığıyla mücadele ediyorum. İyileşme sürecinde olduğum için kilo aldım. Mental olarak iyiyim, fiziksel olarak iyi olmasam da benim için sorun yok. Gerçekten umurunda değil. Beni çekebilirsiniz."

Aldığı kilolardan dolayı eleştirin hedefi olan fenomen Duygu Özaslan rahatsızlığını açıkladı

BULİMİA NERVOZA NEDİR?

Kişilerde belirli bir zaman diliminde (örneğin 2 saat içinde) çoğu insanın yiyebileceğinden çok daha fazla yiyeceği yeme durumu ve bu atak sırasında yeme kontrolünün kaybolduğu duygusunun (yediğini durdurma ya da kontrol edememe) söz konusudur.

Aldığı kilolardan dolayı eleştirin hedefi olan fenomen Duygu Özaslan rahatsızlığını açıkladı

Aldığı kilolardan dolayı eleştirin hedefi olan fenomen Duygu Özaslan rahatsızlığını açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Makyaj Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (20)

PAŞALI:

Kadın dediğin biraz etli butlu olacak.

13
12
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Deniz içinde şılop şılop dalga oluşur

13
3
yanıtYanıtla
Dr yetiş:

hastalığın türkçesini söylüyorum. Homini Gırtlak. illa afili bir isim bulun bahanenıze

10
2
yanıtYanıtla
sakarya:

yalanlarını yesinler. bildiğin nitelikli dolandırıcı.

8
2
yanıtYanıtla
ESCOBAR:

YİYORUM HERYERİMDEN BELLİ OLUYOR DESEN OLMAZ DEĞİL Mİ. 2 GÜN ÖNCE ATTIĞIN FOTOĞRAFTA BASMIŞSIN PHOTOSHOP ''U ORDA HİÇ HASTA GİBİ DURMUYORSUN HAYIRDIR BİKAÇ SAATTE Mİ HASTA OLDUN. BİLDİĞİN YAKALANDIN İŞTE DOLANDIRICILIKTAN SIVAMA İYİCE.

9
1
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Gerçektenmi çok komiksin ya pes yani ne diyaceğimi bilemedim çok geçmiş olsun insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor haberin varmı iki tane selilüt için acitasyon yapma

7
3
yanıtYanıtla
AFYONLU:

Şuna hayvan gibi yiyorum doymuyorum şişmanım desene şişko patates yarım kilo domates

6
2
yanıtYanıtla
filiz:

anında bir yalan bulmuş ve sallamış bizde yedik. . .

7
1
yanıtYanıtla
Yersen:

Böyle yabancı isimle açıklama yapıp artistliğe gerek yok ''yeme bozuklukları'' hastalığın türkçesi. . . Cem Yılmaz geldi aklıma ''tüyü nereye dikeyim'' :)

4
3
yanıtYanıtla
camako gibi kangozların eseri zaten:

zevksiz sahtekar istifçi rol model var yemez ne olacak başka

yanıt1
yanıt3
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title