Haberler

Akıma uyan Nurgül Yeşilçay, oklava ile kapak açtı

Sosyal medyada hızla yayılan döner tekme ile kapak açma akımına Nurgül Yeşilçay da dahil oldu. Kendine özgü şekilde akıma dahil olan başarılı oyuncu, hamur açarken oklava ile şişe kapağı açtı.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada hızla yayınlanan Bottle Cap Challenge akımına ilginç bir videoyla katıldı. Ünlü oyuncu, şişenin kapağını döner tekmeyle değil oklava ile açtı.

OKLAVAYLA KAPAK AÇTI

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ise Instagram'dan oklavayla hamur açtığı bir video yayınladı. Yer sofrasında hamur açan Yeşilçay, ani bir şekilde oklavayla pet şişenin kapağına vurarak açtı. Ünlü oyuncu #bottlecapchallenge etiketiyle paylaştığı videoya, "Veeee yoğun istek üzerine!!!! Bizde de böyle!!!" notunu yazdı.

Akıma uyan Nurgül Yeşilçay, oklava ile kapak açtı

ÜNLÜ İSİMLER AKIMA DAHİL OLDU

Oyuncunun videosu 575 bin görüntülenmeye ulaşırken 3 binden fazla da yorum aldı. Kapak açma akımına Derya Uluğ, Yasemin Sakallıoğlu, Zlatan Ibrahimovic, Jason Statham, John Mayer gibi ünlü isimlerde dahil oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Sosyal Medya Instagram Yeşilçay Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

tr:

yüksek yerden atlama akını olsada kurtuksak bunlardan

10
0
yanıtYanıtla
Esatir:

Eee ne oluyor açınca madalya mı takıyorlar?

5
2
yanıtYanıtla
SEVDÎĞÎM SANATÇI:

Şişe kapağını açmak sanki bir marifetmidir. Zor değilki. Ben kendi oklavamla yeşilçaya ne marifetler , özellikler gösteririm. Hem sasirir hemde mutlu olur :)

2
3
yanıtYanıtla
çiftetelli:

nimetle dalga geçilmez. cehennemde 472 yıl yanacak haberi yok.

1
4
yanıtYanıtla
................:

NE KADAR DA BOŞSUN YAHU. BOMBOŞ

yanıt0
yanıt0
BANA NE BUNDAN:

MEMLEKETTE HİÇ BAŞKA İŞİMİZ KALMADI DERDİMİZ TASAMIZ BİTTİ ŞİMDİ SIRADA HANGİ ÜNLÜ HANGİ KAPAĞI NERDE VE NASIL AÇTI DERDİNE DÜŞTÜK SANKİ. BOŞ VE APTAL İŞLER. İNSANLIĞA YARARLI NE İŞLER YAPMIŞLAR SOSYAL MEDYADA ONLARI GÖRELİM.

5
0
yanıtYanıtla
ipek:

o saçından hamura kepek düşer başını bağla hamur açmadan önce

2
1
yanıtYanıtla
Oklava öyle yere sürülür mü:

Sonra açtığı hamurda bin çeşit mikrop

1
1
yanıtYanıtla
ÇERÇİ:

YAV BOŞ KONUŞMA AMK MİLLET SENDENMİ ÖĞRENECEK OKLAVA KULLANMAYI HERKES FARKLI AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA KULLANIYOR DEMEKKİ

yanıt0
yanıt0
Hakki:

Buda hep aklimi belden asagiya aliyor ne varsa sanki

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title