Haberler

Akılalmaz olay! Eşiyle ilişkisi olan kişiye çıplak fotoğrafla şantaj yaptı, polis kıskıvrak yakaladı

Güncelleme:

Kütahya'da, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği kişiyi çıplak fotoğraflarını ve görüntülerini yaymakla tehdit edip 52 bin 800 TL alan zanlı, tekrar para istediğinde, polis ekiplerince buluşma yerinde düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kütahya'da yaşanan olay akıllara durgun verecek cinsten. Kütahya'da, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği kişiye çıplak fotoğrafları ile şantaj yapan V.G. ikinci defa para isteyince polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan kişi daha sonra serbest bırakıldı.

Kentte yaşayan M.C., bir süre önce evli olan Y.G. (37) ile ilişki yaşamaya başladı. İkili iddiaya göre ilişki sırasında birbirlerine çıplak fotoğraflar gönderdi. Y.G.'nin eşi V.G. bir süre sonra bu durumu öğrendi ve M.C.'yle iletişime geçip, görüntüleri yaymakla tehdit etti. V.G., bıçakla da tehdit ettiği M.C.'den 4 ayda 52 bin 800 TL para aldı. Çarşamba günü M.C.'yi yeniden arayan V.G., 22 bin 500 TL daha ödemesini söyleyip ine kendisini tehdit etti. Buluşma yerini de söyleyen V.G.'nin telefonu kapatmasının ardından M.C. Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek durumu anlatıp şikayette bulundu.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla M.C. para dolu bir zarfla buluşma yerine giderken, polis de buluşma noktasındaki kahvehanede güvenlik tedbiri alıp arka masaya oturarak görüşmeyi izledi. V.G., bir süre sohbet ettiği M.C.'den zarfla parayı aldıktan sonra giderken polisin baskını sonucu suçüstü yakalandı.

Akılalmz olay! Eşiyle ilişkisi olan kişiye şantaj yaptı, polis kıskıvrak yakaladı

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan V.G. İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'bıçakla tehdit', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'çıplak görüntü yaymakla şantaj' ve 'hakaret' suçlarından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan V.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Akılalmz olay! Eşiyle ilişkisi olan kişiye şantaj yaptı, polis kıskıvrak yakaladı

Akılalmz olay! Eşiyle ilişkisi olan kişiye şantaj yaptı, polis kıskıvrak yakaladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (39)

PAKO:

adam karısını resmen pazarlıyor bunun başka izahı yok karısınında eli var bu işte

85
3
yanıtYanıtla
ÖZASABİ:

Şimdi suç kimde yasak aşk yaşayan eşinde mi. yoksa onu öğrendiği bildiği halde görmezden gelen hala o kadınla birlikte olan o erkekte mi. yoksa şantajcı şerefsizdemi. Al birini vur ötekine ne halleri varsa görsünler.

55
0
yanıtYanıtla
MECHUL:

BENCE UCUNUNDE SUTU BOZUK

51
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ÇOK ACİL MEMLEKETİ ÇAMAŞIR SUYUNA YATIRMAMIZ GEREKLİ DETAYLI BİR TEMİZLİK ŞART YOKSA BOZLUP ÇÖPE GİDECEĞİZ AZ KALDI HERYERDE MİKROP BAKTERİ OKSİJEN ISARAFI CANLILAR YAŞIYOR.

47
1
yanıtYanıtla
REKLAM DEGiL VALLA:

Camasir suyu vitamin gibi gelir bu millete, en azindan önce bir YAGCÖZ sonra da PORCÖZ gerekli. . .

yanıt8
yanıt0
Isimsz:

Bence evli olupda aldatan kişilere idam gelsin

36
7
yanıtYanıtla
Ad:

Topu ya öyleyse Türkiye’de insan kalmaz . Kadınlar değişik fantezi istiyor onuda dışarda buluyor . Kadınlar ev kadını olup çocuk bakmak ev işi yapmak istemiyor

yanıt5
yanıt0
@:

Biri paradan oldu digeri mimlenip namussuzoldu kadın masum iste sistemin getirdigi adalet toplama adalet

29
4
yanıtYanıtla
Fh:

Kadını zorla iliskiye sokmadılar ya en büyük suç onda

yanıt18
yanıt1
Delicevad:

Kadin şeytandir ,masum degildir ama cok guzel masum rolu yapar

yanıt7
yanıt4
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title