Haberler

Manisa'daki deprem anı kamerada! Kafedeki herkes bir tarafa savruldu

Güncelleme:

Manisa Akhisar'da dün saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depreme bir kafede yakalananların korku dolu anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kadının sandalyenin yanında saklanması dikkat çekti.

Dün akşam saatlerinde Manisa'nın Akhisar ilçesinde deprem 5,4 büyüklüğünde meydana geldi. Akhisar ilçesinde saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde Yerin yaklaşık 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İstanbul, İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'nin yanı sıra Yalova ve Bursa'da da hissedildi.

KORKU DOLU ANLAR

Şiddetli depremle korku yaşayan vatandaşların panik anları kameraya yansıdı. NTV WhatsApp hattına gelen görüntüde, kafede vatandaşlar depreme yakalandı. Ne yapacaklarını şaşıran vatandaşlar hızlı bir şekilde kafeyi terk etti. Bir kadın ise o anlarda sandalyenin yanında saklandı.

Akhisar'da deprem anı kamerada! Kafedeki herkes bir tarafa savruldu

MANİSA'DA 212 ARTÇI MEYDANA GELDİ

AFAD resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Manisa, Akhisar'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem, Gelenbe sağ yönlü doğrultu atımlı fay üzerinde gelişmiş olup 09.25 itibariyle 212 adet artçı deprem olmuştur. En büyüğü 4,3 olmak üzere, 4,0'den büyük 8 artçı deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Akhisar'da deprem anı kamerada! Kafedeki herkes bir tarafa savruldu

ANKARA'DA 10 ARTÇI DEPREM

Ankara'daki depreme ilişkin de açıklama yapan AFAD, " Ankara, Akyurt'ta meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem, doğrultu atımlı Çankırı fayının güney ucunda olmuştur. Şu an itibariyle 10 adet artçı deprem olmuş olup en büyük artçı 3,0 olarak saptanmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" dedi.

"OLUMSUZ BİR İHBAR YOK"

Ayrıca AFAD'dan yapılan açıklamada, " Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

"CAN VE MAL KAYBI YOK"

Deprem sonrası açıklama yapan Ankara Valisi Vasip Şahin, "İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akhisar Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title