Haberler

AK Partili Özkan: "Kardeşlik hukukumuzu bölmeye çalışanlara asla taviz vermeyeceğiz"

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Eğer bize birisi gelerek sözde iyi niyetiyle, tatlı bir dedikodu yaparak kardeşlik hukukumuzu bölmeye çalışırsa onlara asla taviz vermeyeceğiz.

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Eğer bize birisi gelerek sözde iyi niyetiyle, tatlı bir dedikodu yaparak kardeşlik hukukumuzu bölmeye çalışırsa onlara asla taviz vermeyeceğiz." dedi.

Özkan, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Pamukkale 3. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 18 yıldan bu yana birçok reforma imza attıklarını söyledi.

Kutlu bir davanın mensupları olduklarını, birlik ve beraberlik içinde nice güzel işler yapmaya devam edeceklerini anlatan Özkan, " Ak Parti'nin dava ve yol arkadaşları olarak asla kardeşlik hukukumuza gölge düşüremeyiz. Eğer bize birisi gelerek sözde iyi niyetiyle, tatlı bir dedikodu yaparak kardeşlik hukukumuzu bölmeye çalışırsa onlara asla taviz vermeyeceğiz. Yeniden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşmak istiyorsak bu fitnecilere müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Cumhur İttifakı'nda çatlak oluşturma niyetlerinin ortada olduğuna işaret eden Özkan, kendisini "Cumhuriyeti kuran parti" ve "Atatürk'ün partisi" olarak tanımlayan CHP'nin cumhuriyetin değerleriyle, ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğiyle çatışma halinde olduğunu dile getirdi.

Özkan, konuşmasında, "2023'te öylesine bir zafer elde edeceğiz ki Cumhur İttifakı olarak ortaya koyacağımız bu zaferler, bu hainleri kendi partilerinde devir teslime dahi gidemeyecekleri bir sandık mağlubiyetiyle karşı karşıya bırakacak." ifadelerini kullandı.

Kongrede Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, güven tazeledi.

Kongreye AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Nihat Zeybekci AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title